Royalz Fusion
Image default
Meubels

Busje of aanhanger huren

 

Busje of aanhanger huren 

 

Gaat u verhuizen of heeft u via marktplaats een nieuw bankstel op de kop getikt? De kans is groot dat u dit niet kan vervoeren met u eigen auto. Hiervoor gaat u opzoek naar een busje, bakwagen of aanhanger waar uw spullen wel in passen. Er zijn veel verschillende aanbieders te vinden via internet met ieder hun eigen voorwaarden en prijzen. Kies zorgvuldig uw verhuisvervoer uit en lees de kleine lettertjes. 

 

Huren bij een opslagbedrijf 

 

We hebben al een aantal redenen om een busje of aanhanger te huren met u doorgenomen. De meest voorkomende reden is, dat er spullen moeten worden gebracht of worden gehaald naar of vanuit een opslagruimte. Een opslagruimte huurt u waneer us schuur overvol is geraakt of u vanwege een verbouwing extra ruimte nodig heeft.

 

Huurt u een opslagruimte bij Oomen Opslag? Goed nieuws! Het huren van een busje, bakwagen of aanhanger is voor u extra voordelig. Waneer u voor een langere periode een opslagruimte huurt krijgt u extra korting op het huren van een busje of aanhanger. Het huren van een busje, aanhangwagen of verhuisbus regelt u eenvoudig via de website. 

 

Uw opslagruimte vervoeren 

 

Bij Oomen opslag is het mogelijk uw 10ft. Container flexibel te vervoeren. Uw opslagbox wordt op een trailer geplaatst die u aan de trekhaak van uw auto bevestigd. Zo kunt u uw opslagruimte flexibel vervoeren en inladen bij uw woning. 

 

https://oomenopslag.nl/busje-aanhanger-huren/