Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Combineer aardse kleuren met natuurlijke raambekleding

Nu de behoefte om dichter bij de natuur te zijn steeds groter wordt, richten veel huiseigenaren zich steeds meer op het scheppen van een natuurlijke uitstraling in hun huis. De natuurlijke wereld voortzetten tot in de details van het interieur van onze huizen is een must geworden, zowel voor een huis op het platteland als in de stad. Elk aspect van interieur, of het nu gaat om meubelontwerp, materiaalkeuze, of kleurtoon, vertoont een belangrijke bijdrage om de natuurlijke sfeer van buiten naar binnen te halen.

Aardse tinten zijn tinten zoals modderig bruin, diepgroen, of helder mosterd. Het gebruik van deze kleuren brengt meteen een levendig stukje van het buitenleven naar de grenzen van onze vier muren. Soms worden neutrale kleuren gekozen omdat ze als veilig worden beschouwd. Maar neutrale kleuren kunnen ook gedurfd en gewaagd zijn. Neutrale tinten kunnen ook het perfecte voorbeeld zijn waartegen je je naturalistische interieur-ideeën en -stijlen kunt laten uitkomen.

Het mooiste van aardse tinten is dat ze heel rustgevend en uitnodigend zijn. Thuiskomen zal zijn alsof je terugkeert in de schoot van de natuur. Je hoeft ook niet je hele inrichting over te doen om die natuurlijke uitstraling te krijgen! Een paar eenvoudige en minimale aanpassingen kunnen gemakkelijk die sprankeling van leven aan je inrichting toevoegen.

Raambekleding die de natuurlijke tinten naar voren brengen

Natuurlijke houten jaloezieën: Sommige jaloezieën zijn gewoon gemaakt om de smaak van de natuur meteen in je woonkamer binnen te brengen, en natuurlijke houten jaloezieën zijn er zo een. Gemaakt van verantwoord gewonnen en uiterst milieuvriendelijke materialen, zijn deze jaloezieën een perfecte aanvulling voor een natuurlijke uitstraling van je huis. Ze zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke neutrale tinten, en gemaakt van een unieke en gevarieerde weefstijl, en deze jaloezieën hebben een hoge warmtetolerantie. Meestal worden ze gebruikt om de hitte buiten te houden tijdens het heetst van de zomer, maar ze kunnen ook het licht filteren, zodat ze slechts een fractie van het licht in de kamer toelaten.

Stoffen vouwgordijnen: Stoffen vouwgordijnen zijn een andere manier om texturen en kleuren in de kamer te brengen. Met sommige kleuren zoals modderbruin, rood, en bruintinten, kun je aantrekkelijke patronen aanbrengen die bij de andere stoffen in de kamer passen. Jaloezieën hebben een tijdloze grandeur die de aanblik van elke kamer, of ze nu modern of klassiek is, zou verbeteren.  

De vouwgordijnen bieden ook een betere bescherming tegen de zon. Plaats ze gewoon op een gewenste hoogte en bescherm jezelf en je meubels tegen de felste schitteringen. Vouwgordijnen kunnen ook voorzien worden van een verduisterende voering, waardoor een verduisterend effect ontstaat, een veelgevraagde luxe voor slaapkamers en tv-kamers. De extra voering zou ook de toch al krachtige isolatie van vouwgordijnen nog versterken.

https://www.raamdecoratie.com