Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

De geschiedenis van Haribo

‘Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij’ is de vrijwel bekendste slogan die er in de snoepgoedbranche bestaat. Een in Duitsland opgerichte snoepproducent heeft het wereldberoemde merk al meer dan honderd jaar in het leven geroepen. Haribo is vernoemd naar de oprichter van het snoepmerk Hans Riegel en de plaats Bonn waar Riegel geboren en getogen is. De naam wordt zoals je wellicht kunt zien door de eerste twee letters van Hans Riegel Bonn samengesteld. Na de dood van Hans Riegel hebben zij twee zoons de snoepfabriek overgenomen en met succes verder geleid. Intussen hebben de neven van de zoons het merk overgenomen zodat iedereen ter wereld verder kan genieten van dit heerlijke snoep.

Onmiskenbaar lekker sinds 1920

Het merk staat bekend om zijn kleurrijke snoepjes. Vooral de gummibeertjes, de snoepjes waar het merk destijds mee begon zijn niet meer uit de Nederlandse voorraadkasten weg te denken. Maar ook andere landen snoepen maar al te graag producten van dit merk. Haribo snoep is namelijk verkrijgbaar in meer dan honderd landen over de hele wereld. Tegenwoordig zijn er wel meer dan honderd producten die het merk dagelijks fabriceert. Wist je trouwens dat de 15 fabrieken van Haribo 160 miljoen gummibeertjes per dag produceren? Ontzettend veel maar ook ontzettend lekker.

Snoep online bestellen

Wil je graag snoep van Haribo over een ander bekend merk kopen? Dan ben je bij Candyonline.nl aan het juiste adres. Bekijk gerust eerst het complete assortiment, wellicht vind je nog meer smakelijke producten die je aan je winkelmand toe wilt voegen. Vanaf een totaalbedrag van € 100 profiteer je van een gratis levering. Bekijk hier de webshop van candyonline.nl en bestel jouw favoriete Haribo snoep.

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over de producten binnen het brede assortiment of heb je vragen over het bestel- en leveringsproces? Dan kun je op werkdagen tussen 9:30 uur en 16:30 uur contact met de klantenservice opnemen. Dit kan via de mail, een chat op de website of Facebook en uiteraard telefonisch. Wil je op de hoogte blijven over de laatste nieuwtjes? Volg dan zeker het Instagram- en Facebookkanaal van candyonline.nl.

 

https://www.candyonline.nl/