Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Dit zou je in ieder kantoor moeten hebben

Dit zou je in ieder kantoor moeten hebben 

Op kantoor werken kan voelen als een verademing nadat we de gehele corona tijd aan huis gekluisterd zaten. We willen er weer op uit en omringd zijn door mensen om ons heen. Niets is zo fijn als een fijne plek op kantoor om te werken met gezellige collega’s om je heen. Maar wat is nou eigenlijk een fijne werkplek op kantoor? Wij zijn ervan overtuigd dat iedere fijne werkplek het volgende bevat: 

  1. Zit-sta bureau 

Misschien klinkt dit wat cliché maar zit-sta bureaus zijn tegenwoordig echt een must om op elk kantoor te hebben. Vroeger waren we misschien minder bewust van wat 8 uur lang zitten op een dag met ons doet. En één ding is zeker: het is heel erg ongezond. Met een zit-sta bureau heb je de keuze om, van het ene moment op het andere, te gaan staan tijdens werk. Zitten kan bovendien rug en nekklachten veroorzaken. 

  1. Ontspanningsruimte 

Werken kan soms veel van je vragen fysiek en mentaal. Maar naast werken is het ook belangrijk om af en toe ontspanning op te zoeken tijdens werk. Waar jij ontspannen van wordt, hangt af van jou als persoon. De één gaat misschien mediteren of yoga doen in de pauze of tijdens een korte break, en de ander gaat liever een potje tafelvoetballen. Zorg ervoor dat er voor ieder wat wils is. Van ontspanningsactiviteiten tot een fijne ruimte waar iemand zich terug kan trekken, dus afwisseling is erg goed. 

  1. Gezellige koffiehoek 

Soms is het ook fijn om met een collega over werk te praten in een omgeving die nét wat anders is dan je werkplek. Daarom kan een gezellige koffiehoek de ideale plek zijn om onder het genot van een bakje koffie het één en ander over werk te bespreken.

  1. Huur een professional in 

Om het kantoor in te richten kun je ook een professional inhuren. Die professional, bijvoorbeeld Kato, kan écht alles wat je maar wil ontwerpen, bouwen en maken. Geen wens is te gek en de professionals, interieurbouwers en architecten maken het allemaal voor je klaar! Ben je benieuwd? Neem gerust een kijkje op de website.

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/