Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Meester in elektra? Word elektromonteur!

Heb jij gestudeerd in het installeren en onderhouden van verschillende soorten elektra? Grijp dan je kans, want er wachten een hoop functies als elektromonteur op jou! Als elektromonteur weet jij bedrading perfect te organiseren en mensen te bevrijden van storingen. Zo vervul jij echt een functie waarmee je andere mensen uit de brand helpt. Daarnaast zijn er een hoop projecten waarin je samen met collega’s aan de slag kunt. Er zijn dus genoeg redenen om even een kijkje te nemen in het aanbod vacatures. 

 

Werkzaamheden

Als elektromonteur ben je bezig met het installeren en onderhouden van allerlei soorten elektra. Voorbeelden hiervan zijn installaties, schakelmateriaal, bedrading en apparaten. Dit kan een koelinstallatie zijn maar ook de bedrading van verlichting. Naast reguliere diensten, kunnen er ook storingen voorkomen. Voor zulke situaties zijn er storingsdiensten. Tijdens deze diensten moet je paraat staan voor eventuele storingen. Dit doe je dus ook na reguliere werktijden. In zulke situaties wordt echter juist duidelijk wat de waarde is van jouw functie. Zonder jouw aanwezigheid, moeten mensen namelijk nog langer bepaalde problemen ondervinden. Jij bent de persoon die hun een plezier doet! 

 

Bereid je goed voor! 

Bij talloze bedrijven wordt een potentiële elektromonteur gezocht, maar er zijn ook andere kanshebbers. Daarom is het belangrijk dat je goed overkomt naar een potentiële werkgever. Hiervoor moet je antwoorden op eventuele vragen goed voorbereiden. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat jouw CV actueel is. Je kan zelfs jouw CV laten vormgeven, zodat het uniek overkomt op een potentiële werkgever. Probeer vooral zelf creatief te zijn met het presenteren van jezelf, op een positieve manier. Op deze manier denkt een potentiële werkgever dat je moeite wil doen voor een bepaalde functie. Daarnaast zorg je ervoor dat je minder snel in een rijtje geplaatst wordt, met andere kanshebbers. Wees dus net zo creatief als tijdens jouw werkzaamheden als elektromonteur!

https://www.t-pion.nl/