Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

How to combine: comfy huispakken

How to combine: comfy huispakken

Met het koude en natte weer voor de deur is het weer tijd om de warme sloffen aan te trekken, de kaarsjes aan te steken en heerlijk voor de kachel op de bank te ploffen in je meest comfy outfit. Dat comfy tegenwoordig niet meer slonzig hoeft te zijn, bewijst een tweedelig dames huispak wel. Huispakken zijn dan ook de comfy-trend van het najaar. Het huispak zit niet alleen heerlijk, het is ook nog representatief naar buiten toe. Met de volgende tips kun je jouw huispak nog hipper stylen! 

 

Van comfy huispak naar fancy look

Door het huispak te combineren met andere fashion-items zorg je ervoor dat je de perfecte balans creëert tussen fancy en comfy. De huispakken zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en patronen en zijn leuk te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Zo haal je met één huispak al tientallen nieuwe setjes in huis. Neem bijvoorbeeld de joggingbroek van het huispak. Deze is perfect te combineren met een nette blouse erboven, om zo een sportieve en toch nette uitstraling te creëren. Daarnaast kun je de hoodie of trui mooi boven een fleurige rok of stijlvolle pantalon dragen voor een speels effect. Op deze manier creëer je de perfecte comfy en fashionale look! 

 

Afsstijlen met accessoires

Gaat je voorkeur toch het liefst uit naar het volledige comfy huispak? Met enkele accessoires kun je de outfit ook gemakkelijk omtoveren tot een volwaardige stylish outfit. Zo is het tof om een beige-kleurige outfit op te halen met opvallend gekleurde sieraden. Denk aan een tas in een felle kleur of een grote goudkleurige ketting. Of kies juist voor een zwart of wit paar oorbellen bij een outfit met wat meer kleur. Door een mooi contrast tussen de outfit en de accessoires te brengen, creëer je een mooie balans in je outfit. 

Zijn accessoires toch niet helemaal je ding? Kies dan voor een stoere colbert of trenchcoat om je look helemaal af te maken. In combinatie met een paar stoere sneakers of vrolijke laarsjes, til jij je outfit naar een nog hoger niveau! Zo kun jij er in je meest comfy outfit fashionable uitzien.

 

https://www.sliponline.nl/