Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Waarom u verzending op de volgende dag voor uw bedrijf zou moeten overwegen

Waarom u verzending op de volgende dag voor uw bedrijf zou moeten overwegen

In een wereld waarin klanten hun aankopen sneller dan ooit willen, is het aanbieden van verzending binnen een dag een geweldige manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die next-day shipping kan bieden.

 

1. Verhoogde klanttevredenheid

Het aanbieden van levering de volgende dag is een zekere manier om de klanttevredenheid te verhogen. Uit een recente studie blijkt zelfs dat 43% van de klanten bereid is meer te betalen voor snellere verzending. Als u uw klanten het gemak van een snelle verzending kunt bieden, zullen zij in de toekomst eerder geneigd zijn opnieuw zaken met u te doen.

 

2. Verbeterde klantenbinding

Naast een grotere klanttevredenheid kan de volgende dag verzending ook leiden tot een betere klantenbinding. Volgens een onderzoek zegt 89% van de klanten dat ze na één slechte ervaring met de levering waarschijnlijk naar een concurrent zullen overstappen. Door verzending de volgende dag aan te bieden, kunt u ervoor zorgen dat uw klanten hun bestellingen op tijd en in perfecte staat ontvangen – waardoor het risico dat zij hun zaken elders voortzetten, wordt geminimaliseerd.

 

3. Meer verkoop en omzet

Misschien wel het belangrijkste is dat het aanbieden van levering de volgende dag uw verkoop en omzet kan stimuleren. Uit een recent onderzoek bleek dat 59% van de respondenten zei dat zij vaker zouden kopen bij detailhandelaren die snelle verzending aanbieden. Dus, als u op zoek bent naar een manier om uw omzet te verhogen, is het aanbieden van levering de volgende dag een goed begin.

Verzending gedurende de volgende dag is een geweldige manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Als u de volgende dag nog niet aanbiedt, overweeg dan om dat te doen, kijk op Parcelpro.nl voor meer informatie. U zult versteld staan van de resultaten!

 

https://parcelpro.nl/