Royalz Fusion
Image default
Hobby en vrije tijd

Nummers spelen een belangrijke rol in het leven

Numerologie en je horoscoop

Numerologie is de tak van kennis die de occulte betekenis van getallen bestudeert, het gaat anders te werk dan het lezen van je dagelijkse horoscoop van sterrenbeeld Kreeft. Getallen spelen een belangrijke rol in iemands leven als creatie zelf, dit kan in wiskundige termen worden uitgelegd. Wanneer je een bewuste poging doet om om je heen te kijken, zul je merken dat er overal nummers verschijnen; Of het nu gaat om natuur, muziek, kunst, architectuur enz. Alles is gebaseerd op cijfers als codes die u kunt ontdekken.

Er zijn de tien belangrijkste cijfers in wiskunde, waarvan alle grotere cijfers zijn gemaakt. Numerologie is gebaseerd op deze magische figuur. Het enkele cijfer zijn de bouwstenen van de numerologie en elk getal geeft zijn eigen specifieke energie op een magische manier weer. De numerologie overbrugt onze spirituele wereld met de zichtbare, tastbare wereld.

Numerologie kan worden toegepast om alle aspecten van ons individuele bestaan ​​te begrijpen; van de persoonlijkheid van horoscoop Maagd tot ons liefdesleven, carrière of bedrijf, gezondheid, gezinsleven, relaties, tot onze spiritualiteit en zelfs vrijetijdsactiviteiten.

Van alle numerologie zijn ons ‘levenspadnummer’ en ons ‘bestemmingsnummer’ het belangrijkst. Uw levenspadnummer geeft u een indicatie van het doel van uw leven en waarschuwt u voor de uitdagingen en obstakels die u tegen kunt komen. Je bestemmingsnummer symboliseert de kansen die je tot je beschikking hebt. Terwijl het levenspadnummer wordt berekend op basis van de datum, maand en jaar van uw geboorte, wordt het bestemmingsgetal berekend met behulp van de nummers die zijn toegewezen aan de letters van uw volledige naam.

Ziel Nummer

Een ander numerologie nummer, het ‘Ziel Nummer’, onthult wat je wilt zijn en wat je in je leven wilt doen. Dit wordt berekend door de nummers van de klinkers in je naam toe te voegen. Sommige numerologen tellen het levenspadnummer en het bestemmingsnummer op om te komen tot een ander belangrijk getal dat het ‘Maturatienummer’ wordt genoemd.

Voor een native om een succesvol leven als sterrenbeeld Leeuw te leiden, moeten deze vier numerologie overeenkomen en in harmonie zijn met elkaar. Omdat u uw levenspadnummer niet kunt regelen, kan het bestemmingsnummer worden aangepast aan het levenspadnummer en dus kunnen het zielummer en volwassenheidsnummer worden aangepast om de juiste harmonie te bereiken. Het is niet dat het ene nummer beter is dan het andere. Elk nummer heeft een eigen persoonlijkheid en heeft sterke punten en zwakke punten. Maar wanneer deze figuren in harmonie zijn met elkaar, beweegt het leven zich soepel voor de desbetreffende.

Numerologie kan worden gebruikt als leidraad in bijna elk gebied van het leven. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de compatibiliteit tussen twee personen te controleren. Numerologen kunnen helpen om te zien of het numerologienummer van de twee mensen in een relatie elkaar aanvullen of niet, als ze elkaar kunnen helpen zichzelf beter te begrijpen.

Op dezelfde manier kan numerologie iemand helpen beslissen welke dagen het beste zijn om contracten te ondertekenen, nieuwe investeringen te doen, een nieuw project te starten en zelfs te bepalen of de mensen die u inhuurt zich goed met u zullen identificeren of niet.

Je kunt de numerologie gebruiken om te zien welk kenteken op je voertuig je geluk kan brengen enzovoort.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/