Royalz Fusion
Image default
Hobby en vrije tijd

Nortons ééndelige slijpset

Een Nortons slijpset heeft drie oliestenen en een steen lengte van 11-1/2″. De lengte maakt lange slijpbewegingen mogelijk voor sneller en nauwkeuriger slijpen. Het slijpsysteem heeft een zware, antislip basis en bevat een pint Norton olie, een plastic hoekgeleider en een reservoir voor de olie. Het is mogelijk de set aan te passen met de drie stenen van uw keuze.
IM100

Het Norton IM100 Systeem met 3 stenen is een betaalbaar slijpsysteem dat compleet wordt geleverd met een reservoir van 4,5 oz Norton hoonolie en drie zes-inch oliestenen. Deze stenen hebben verschillende slijpsterktes, variërend van medium tot fijne korrel, en zullen u helpen de snede te verkrijgen die u wenst. U kunt dit slijpsysteem gebruiken om messen van elk type te slijpen.
IM313

 

De Norton slijpstenen bestaat uit drie Norton Stenen. De grove Crystolon steen zorgt voor een snelle snede voor doffe randen, terwijl de medium Crystolon steen een gemiddelde rand produceert. De fijne India steen slijpt tot een scherpere rand. Het slijpsysteem wordt geleverd met een pint Norton-olie en een zware voet om de stenen stabiel te houden terwijl ze slijpen.

De IM313 bevat drie verwisselbare oliestenen van 1,5 x 2,5 cm. Elke steen is gemakkelijk bereikbaar door het handvat te draaien. De zware kunststof koffer is voorzien van antislipvoetjes en een handig deksel voor het opbergen. De stenen worden gesmeerd met olie uit een reservoir in de basis van de set. Het IM313 slijpsysteem is ontworpen om veilig te zijn voor zowel uw bureau als uw gereedschapskist.

Als u op zoek bent naar een slijpsysteem met drie stenen dat al uw kleine handgereedschap aankan, dan is het IM313-CIS slijpsysteem misschien net wat u nodig hebt. Dit slijpsysteem bestaat uit drie Norton Stenen van 11-1/2″ x 2″ die elk een ander slijpeffect hebben. De grove Crystolon steen wordt gebruikt voor snel slijpen op doffe randen, terwijl de medium Crystolon steen de randen fijner slijpt. De fijne India steen daarentegen slijpt de rand van een klein stuk gereedschap.

Het IM313-CIS multi-oliesteenslijpsysteem wordt beschouwd als het ultieme slijpsysteem. Het wordt nog steeds geleverd met de originele combinatie van stenen. De grove Crystolon steen is ontworpen om snijvlakken te herstellen die door overmatig gebruik zijn afgesleten en de middelgrove Crystolon steen slijpt tot een scherpe rand. De fijne India steen wordt gebruikt om de rand van het slijpsysteem te slijpen. De steen is gevat in een zware voet die fungeert als reservoir voor het smeermiddel. Norton olie is inbegrepen bij dit slijpsysteem.

 

 

Multi-oliesteen systemen

Het  multi-oliesteensysteem is het ultieme in slijpsystemen. Het bevat drie oliestenen die elk lang zijn, zodat u lange halen kunt maken om uw gereedschap sneller te slijpen. De basis heeft anti-slip voetjes en een zware kunststof koffer voor het opbergen. Het oliereservoir bevindt zich in de basis, zodat de stenen gesmeerd blijven en u uw gereedschap onmiddellijk kunt slijpen.

Hetsysteem bevat drie Norton stenen van die elk geschikt zijn voor elk gereedschap. De grove Crystolon steen is ideaal voor het snel en efficiënt slijpen van botte kanten, terwijl de middelgrove Crystolon steen zeer geschikt is voor het bijwerken van fijne kanten. De fijne India steen is gemaakt van aluminiumoxide. De IM313 is een uitstekende keuze voor zowel professionals als huiseigenaren.