Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Palmbomen

Palmbomen 

De palmbomen zijn enorm populair en je komt ze op veel plekken tegen. Ga jij op vakantie naar een tropisch land? Dan ben je ongetwijfeld een palmboom tegengekomen. In verschillende televisieseries in exotische landen zijn de palmbomen ook terug te zien. Sommige soorten palmbomen kunnen ook Nederland groeien. De palmboom geeft een tropische look aan de omgeving. Er zijn veel palmbomen verkrijgbaar. Wij vertellen jou graag meer over de verschillende soorten palmbomen. 

 

Alexander Palm 

De Alexander Palm is één van de geweldige palmen onder de palmbomen. De oorsprong van deze palm bevindt zich in Australië. Tegenwoordig komt de palm in vele natte tropische gebieden terug. Het is een zeldzame palm die vrijwel niet wordt aangeboden in Nederland. De palm is niet bestemd voor de wintermaanden in Nederland; de zomermaanden daarentegen wel. De palm heeft prachtige vedervormige bladeren. De stam van de palmboom heeft aan de bovenkant een groene kleur en onderaan worden er kringen gevormd; een echte pronk palm!

 

Chinese Waaierpalm 

De palmboom is afkomstig uit Zuid-China, Japan en andere plekken in die omgeving. De palmboom kan temperaturen tot -3 graden Celsius verdragen. De palmboom is geschikt voor zowel woonkamers als kantoren. In de zomermaanden kan de palmboom ook prima buiten worden geplaatst. In de zomermaanden dien je de palmboom dagelijks water te geven. De palmboom is vergelijkbaar met de Trachycarpus fortunei van MyPalmShop

 

Europese dwergpalm 

De oorsprong van deze palmboom bevindt zich voornamelijk in het zuiden van Europa. Neem een kijkje op de bergen van Spanje tot het oosten van Turkije en ontdek de Europese dwergpalm. Het is een sierlijke palm die niet enorm groot worden. Elke tuin met de Europese dwergpalm wordt omgetoverd tot een sierlijke tuin. De palmboom groeit over het algemeen redelijk snel, maar door het klimaat in Nederland wordt de boom niet enorm groot. 

 

Vredespalm 

Officieel gezien is het geen palmboom, maar een zeer oude Cycas plant. Ondanks dat het officieel geen palmboom is, wordt het wel verkocht als een palmboom. De palmboom kan niet goed tegen koude weersomstandigheden en zal in de winter naar binnen gehaald moeten worden gehaald. Het is een prachtige varenachtige plant met een mooie stam. 

 

https://www.mypalmshop.nl/