Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Zomer op komst

De zomer komt er weer aan, heb jij er zin in? Ik wel! Lekker warm, zonnestralen en een blauwe lucht. Weer lekker uit je winterdip de zomer in, leuke dingen doen en lekker op vakantie gaan. Opstaan met licht en zon, en ’s avonds lekker lang buiten zitten met eventueel de buitenhaard aan.

Nachtrust

Alhoewel de zomer heerlijk is, waarin je lekker geniet van het mooie weer, kan het ook averechts werken op je nachtrust. Doordat het in de ochtenden vroeg licht is en de zonnestralen op je raam staan kan je hier ook sneller van wakker worden, waardoor je niet voldoende slaapt.

Wat je hier tegen kan doen is eigenlijk vrij simpel. Je schaft gewoon goede lichtdichte gordijnen aan. Dit worden ook wel blackout gordijnen genoemd, want ze zijn namelijk 100% lichtdicht. Lekker donker en koel slapen in de zomer. Zelfs uitslapen in de weekenden is hiermee mogelijk, doordat je het licht blokt van buiten.

Thuiswerken

Vanaf de Corona periode zijn veel mensen gaan thuiswerken en hebben dat erin gehouden nadat Corona is afgelopen. Ik hoor het om mij heen ook steeds meer. Bijvoorbeeld 3 dagen thuis werken en 2 dagen op locatie. Super fijn en relaxed dat dit kan- en ook nog reistijd en reiskosten besparend, ideaal!

Heb je wel een goede zithouding thuis? En de werkplek zelf? Op kantoor heb je wellicht airco, maar thuis misschien niet? Al helemaal nu de warme dagen er weer aan zitten te komen is het belangrijk de ruimte zo koel mogelijk te houden. 

Ook hiervoor zijn lichtdichte gordijnen goed geschikt. Door de coating aan de achterkant van het gordijn blokkeer je niet alleen het irritante zonlicht wat constant op je beeldscherm schijnt, waardoor je niets meer ziet, maar houd je ook beter de warmte buiten en koelte binnen.

Onmisbaar

Kortom, lichtdichte gordijnen zijn eigenlijk onmisbaar in huis. Er is altijd wel een kamer of ruimte in huis, welke een lichtdicht gordijn goed kan gebruiken. Wist je niet dat ze hier allemaal goed voor waren en heb je ze daarom nog niet in huis? Dan weet je nu in ieder geval wat je moet doen 😉

https://www.123gordijn.nl/