Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Doedelzakspeler inhuren?

Doedelzakspeler inhuren?

Op zoek naar een doedelzakspeler? U kunt hier diverse redenen voor hebben. Bijvoorbeeld voor op een uitvaart, bruiloft, feest of ander evenement. Thema gerelateerd of niet: doedelzakmuziek geeft u gegarandeerd het Schotland gevoel! U kunt ons als solo doedelzakspeler inhuren, maar ook als miniband. Hierbij ervaart u het gevoel en geluid van een volledige pipe band, maar dan in compacter formaat. De optredens die wij aanbieden zijn met twee of drie doedelzakspelers en twee drummers.

Huur een doedelzakspeler als solo artiest, duo, trio of als minibandje samen met twee drummers. Voor elke gelegenheid is er wel een passend repetoir te vinden. MacKay Bagpipe Services is uw doedelzak totaalservice! Ook voor lessen, workshops en meer. Neem vooral contact op in het geval van vragen. Wij beantwoorden deze graag!

Schotse doedelzakspeler inhuren

Wanneer u op zoek bent naar echte Schotse doedelzakmuziek bent u bij Mackay Bagpipe Services aan het juiste adres. Wij bieden diverse opties voor prachtige muziek voor een unieke Schotse sfeer. U kunt bij ons een of meerdere doedelzakspelers inhuren of kiezen voor een miniband voor een op en top Schotse muziekervaring. Met al jaren ervaring en enorm veel liefde voor het instrument spelen wij de doedelzak op evenementen maar vanwege de emotionaliteit van het instrument ook regelmatig op uitvaarten. Wij passen ons aan naar de behoefte van de klant. 

Laat doedelzak muziek u raken

Krijgt u ook altijd kippenvel als u een doedelzak hoort? Het is een prachtig instrument om in te zetten op diverse gelegenheden. Op verdrietige momenten zoals een begrafenis, maar ook op mooie gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag, taptoe… Als piper en gitarist treden wij samen met veel bevriende muzikanten door heel Nederland op. Wij bieden graag een beleving en vinden het fantastisch als onze muziek de luisteraars zo erg raakt.

MacKay Bagpipe Services

Al vanaf jongs af aan zijn wij geinspireerd door Schotland. Na een half jaar gestudeerd te hebben in Edinburgh is Jolene in 2012 bij een doedelzakclub in Alkmaar uitgekomen, waar ze Gilian heeft leren kennen. Samen genieten ze enorm van het doedelzakspelen en de muziek, en delen dit met alle liefde met anderen.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van bijzondere muzikale momenten. Naast dat u ons kunt inhuren als doedelzakspeler, treden wij ook op met doedelzakken, Ierse fluiten en gitaar. Daarnaast geven wij doedelzak les en workshops en verkopen wij Colin Kyo bagpipes. Deze doedelzakken worden gekenmerkt door uitstekend vakmanschap en een goede sound.

Wilt u gebruikmaken van één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. 

https://www.mackaybagpipeservices.nl/inhuren/