Royalz Fusion
Image default
Banen en opleidingen

Ervaren technieker…

…nationaal en internationaal in de industriële montage en/of machinebouw.

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Het eerste gesprek was met een medewerker van BOA Careers, we kijken of je geschikt bent voor de functie en kunnen je voorstellen aan de klant. Als uw kennis en ervaring aansluiten bij ons probleem, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een kennismakingsgesprek en verdere processen te bespreken. Weet jij dat iemand ook heel geschikt is voor deze rol? Stuur dan gerust vacatures door of vertel ons wie je hiervoor zou willen nomineren.

Beschrijving van de baan

Onze klant in de regio Antwerpen is een metaalverwerkend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van industriële zandstraalmachines voor oppervlaktebehandeling. Na bekend te zijn met specifieke zandstraaltechniek ben je verantwoordelijk voor: het samenstellen, onderhouden en repareren van diverse (grof) zandstraalapparatuur en machines; het oplossen van diverse zandstraalapparatuur en / of on-site (binnen- en buitenland) of in onze werkplaats Falen in metallisatieapparatuur; bereid zijn om in het buitenland te werken (duurt af en toe langer, zoals 4 weken); werken buiten de normale werktijden, en hopen op een geschikt moment deel te nemen aan reserveklassen; fabricage van onderdelen in de werkplaats; naar de chef-werkplaats verslag doen van.

Overige

Contracten voor onbepaalde tijd in een prettige en innovatieve werkomgeving met internationale reputatie en veelzijdige technische uitdagingen. Daarnaast bieden we een zeer competitief salaris met extralegale voordelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/service-technieker.html