Royalz Fusion
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik mijn bedrijfsjassen bedrukken met logo?

Bedrijfsjassen zijn een belangrijk onderdeel van de professionele uitstraling van een bedrijf en kunnen bijdragen aan het creëren van een uniforme look voor het personeel. Als u op zoek bent naar manieren om bedrijfskleding van Hurricane te laten bedrukken, zijn er een aantal opties die u kunt overwegen.

Een van de eerste stappen om bedrijfskleding van hurricane te laten bedrukken is om een professioneel drukkerijbedrijf te zoeken dat gespecialiseerd is in het bedrukken van kleding. Er zijn veel bedrijven die deze diensten aanbieden, dus het is belangrijk om te zoeken naar een bedrijf dat ervaring heeft met het bedrukken van bedrijfsjassen van het merk Hurricane en dat de juiste apparatuur en materialen heeft om dit te doen.

Welke soort bedrukking kiest u? 

Voordat u begint met het bedrukken van uw jassen, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort bedrukking u wilt hebben. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zoals borduring, transferdruk, zeefdruk of digitale druk. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen welke het beste bij uw bedrijf en de jassen van het merk Hurricane past.

Borduren

Borduring is een populaire keuze voor het bedrukken van jassen, omdat het een professionele en duurzame optie is. Het proces houdt in dat een patroon of tekst wordt geborduurd op de jas met behulp van speciale garens. Dit kan een geweldige optie zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar iets dat lang mee zal gaan en dat er professioneel uitziet. Het nadeel van borduring is echter dat het een tijdrovend proces is en dat het meer kost dan sommige andere bedrukkingstechnieken.

Transferdruk

Transferdruk is een andere optie voor het bedrukken van jassen. Dit proces houdt in dat een afbeelding of tekst wordt gedrukt op een speciaal papier en vervolgens wordt overgebracht naar de jas met behulp van warmte. Dit is een snelle en betaalbare manier om jassen te bedrukken, maar het kan niet zo duurzaam zijn als borduring.

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek waarbij met inkt een afbeelding, tekst of ander patroon op stof wordt aangebracht door middel van een zeefdrukpers. Bij deze techniek wordt een speciale mesh of gaas gebruikt om de inkt op de stof aan te brengen. Door middel van druk wordt de inkt door het gaas heen geduwd en op de stof aangebracht. Zeefdruk is een populaire techniek voor het bedrukken van kleding omdat het een hoge kwaliteit afdruk oplevert en het relatief goedkoop is.

Bij digitale bedrukking wordt een afbeelding, tekst of ander patroon op stof aangebracht door middel van digitale druktechnieken. Dit kan gedaan worden met behulp van een speciale drukpers die inkt aanbrengt op de stof, of met behulp van speciale transferfolies die met een hittepers op de stof worden aangebracht. Digitale bedrukking is een relatief nieuwe techniek die steeds populairder wordt, omdat het een hoge kwaliteit afdruk oplevert en het relatief snel en gemakkelijk is om patronen op stof aan te brengen.