Royalz Fusion
Image default
Bedrijven

Bij slotenmaker Exacto kan je terrecht voor het vervangen van sloten en meer

Ben je op zoek naar een slotenmaker en wil je zeker weten dat je in goede handen bent? Momenteel worden er veel mensen opgelicht door slotenmakers en krijgen ze achteraf een enorme rekening of word de hele deurpost opengebroken en gaan ze weg zonder de schade te repareren. Dat is natuurlijk niet wat je wil en daarom kun je het beste bij slotenmaker Exacto een afspraak maken. Er word altijd van te voren een prijs afgesproken of een offerte aangemaakt. Van te voren geef je aan wat er aan de hand is en wat je graag wilt laten doen. Dan kan er een prijs afgesproken worden en weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor welke diensten kan ik slotenmaker Exacto inschakelen?

Slotenmaker Exacto heeft veel ervaring in het openbreken van sloten en daarom kunnen ze dit nu op een zorgvuldige manier doen. Je kan slotenmaker Exacto bellen voor de volgende onderstaande diensten: 

  • Dichtgevallen deur/ dicht getrokken deur

  • Sleutel in slot en deur dichtgevallen

  • Sleutels kwijt 

  • Sleutel afgebroken

  • Auto Deur dichtgevallen

  • Sleutels laten maken

  • Nieuwe sloten 

Slotenmaker Exacto verleent diensten die te maken hebben met deuren, sleutels, sloten en beveiliging. Wil jij graag na een inbraak zeker weten dat alles nu goed beveiligd is en de sloten niet meer opengebroken kunnen worden? Neem dan direct contact op met Exacto om alles te beveiligen. 

Wat kun je doen als bent buitengesloten?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen op het moment dat je bent buitengesloten. Je hoeft niet meteen een slotenmaker te bellen. Bij veel sloten kun je via de brievenbus met een hanger de deur open krijgen. 

Probeer nooit een sleutel door te duwen die in het slot is afgebroken, dit kan voor beschadiging aan het slot zorgen waardoor je een heel nieuw slot moet installeren. Lees meer tips op de website van Exacto!