Royalz Fusion
Image default
Aanbiedingen

Onbeperkt beeldbellen dat kun je met DayClocks!

Op het moment dat je wat ouder wordt, kan het soms lastig zijn om alle dagelijkse dingen vol te houden. Dit komt omdat dit meer moeite gaat kosten en sommige dingen vergeten kunnen worden. Door middel van een dementieklok kun je dit oplossen.

Wat is een dementieklok?

Als je wat ouder wordt of aan het dementeren bent, komt het soms voor dat je dingen vergeet. Zo kun je de tijd of de dag vergeten, maar kan het ook zijn dat je vergeet om je hulpmiddelen in te nemen. Dit kan voor veel problemen zorgen. Een dementieklok kopen kan in veel gevallen de oplossing bieden.

Een dementieklok is eigenlijk een soort tablet die speciaal gemaakt is voor dementerende of oudere mensen. Het is een grote tablet waarop een grote klok te zien is. Hierdoor is het ook voor mensen met een slecht zicht goed te zien hoe laat het is.

Verder staat er ook duidelijk op de dementieklok welke datum en dag het is. Als je aan het dementeren bent, komt het soms namelijk voor dat je vergeet welke datum en dag het is. Dit wordt met grote letters en cijfers getoond. Voor slechtzienden is dit dan ook ideaal.

Met een dementieklok is het ook mogelijk om persoonlijke berichten en foto’s te ontvangen. Dit zorgt er voor dat het mogelijk is om contact te houden via de dementieklok. Het is dan ook een manier van verbinding en zorg op afstand.

Voor de mensen die zorg over de persoon met een dementieklok heeft, is het ook mogelijk om een wekker aan te zetten. Dit maakt dat het mogelijk is om dit voor de tabletten te doen. Dat is een manier om er voor te zorgen dat dementerenden op tijd hun hulpmiddelen in te nemen.

Beeldbellen met een dementieklok

Nog een voordeel van een dementieklok is dat het hiermee mogelijk is om te beeldbellen. Voor ouderen is dit een manier om alsnog persoonlijk contact te hebben met de geliefden. Het is hiermee mogelijk om op elk mogelijk moment een videogesprek te beginnen.

Op het moment dat je weinig tijd hebt om contact te hebben, is het mogelijk om even te beeldbellen. Dit zorgt er voor dat er wel contact is geweest. Voor de oudere of dementerende is het prettig om het op deze manier te kunnen doen.

Veel ouderen hebben er last van dat ze erg alleen zijn. Dit komt omdat geliefden niet altijd de tijd hebben om op bezoek te komen. Door middel van beeldbellen is hier echter een oplossing voor. Dit komt omdat ouderen zich hierdoor minder alleen gaan voelen. Het beeldbellen is namelijk een manier van persoonlijk contact. Als ze contact nodig hebben, kunnen ze dat dan ook makkelijk doen door middel van beeldbellen.

Bij een dementieklok is het mogelijk om onbeperkt te videobellen. Dit zorgt er voor dat je geen extra kosten krijgt voor het hebben van extra contact. Dit is niet alleen voor de oudere of dementerende fijn, maar ook voor de zorg en de geliefden.