Royalz Fusion
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u heerlijk gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl taartjes ontworpen die precies in het formaat van een brievenbusdoosje passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel voor de ontvanger dat diegene niet thuis hoeft te blijven om het taartje aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van een taartje per post nog leuker en makkelijker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en formaten taartjes per post waar u een keuze uit kunt maken. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes gebak, Kaneel gebak, Chocolade gebak en Walnoot Sinaasappel gebak. Ook is er de mogelijkheid om in de grotere maten brievenbusdoosjes verschillende smaken te mixen in een combinatiebox. Hierdoor kan de ontvanger genieten van een heerlijke proeverij van brievenbus taartjes. 

Brievenbus cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een prettige en smaakvolle ervaring. Zodra de ontvanger het doosje openmaakt ziet diegene als eerst een ansichtkaart met daarop een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger alleen of samen met anderen het heerlijke brievenbus taartje opeten. 

Een brievenbuscadeau versturen is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop brievenbusbanket.nl, vervolgens kiest u uit het assortiment, voegt u eventueel een persoonlijke boodschap toe en daarna rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau versturen is geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moederdag of een kraam of verjaardagscadaeu op afstand. 

Zakelijk bestellen

Zit uw personeel thuis door de huidige situatie en wilt u wat extra aandacht geven? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Vanaf 10 stuks beschikbaar tot een aantal dat precies bij uw organisatie past. 

Nieuw bij brievenbusbanket! U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of de mail. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/