Royalz Fusion
Image default
Bedrijven

De oud eiken tafel kopen

Er is geen meer sfeervolle tafel dan onze mooie oud eiken tafel. De tafel wordt namelijk gemaakt van 100 jaar oude eiken planken. Dit betekent dat de planken al een heel leven achter de rug hebben. Dit maakt onze oud eiken tafel extra bijzonder. Daarnaast zijn onze producten, gemaakt van oud eiken, stuk voor stuk duurzaam. Het is dus niet alleen een mooie aankoop voor uzelf, maar ook nog eens goed voor het milieu! Bent u benieuwd naar onze oud eiken tafels? Lees dan gerust verder. Hieronder vindt u meer informatie.

 

Een duurzame en bewuste aankoop

Bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle en stoere eettafel voor bij u thuis, op kantoor, restaurant, etc.? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verkopen oud eiken tafels die gemaakt zijn van duurzaam eiken hout. Diverse landen worden afgezocht voor het perfecte eiken hout voor onze producten. Iedere plank heeft zijn eigen geschiedenis. Zo kan het zijn dat de eiken plank uit een monumentaal pand vandaan komt bijvoorbeeld. Ook halen wij eikenhouten planken weg bij oude boerderijen. Alleen de sterkste planken nemen wij mee zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve oud eiken tafel. Uw gekozen oud eiken tafel is met de hand gemaakt.

 

Landelijke sfeer in de eetkamer

Het landelijke interieur is terug van weggeweest. De warme bruine tinten zijn weer helemaal in en daar zijn wij maar al te blij mee. Onze oud eiken tafel geeft een warme landelijke sfeer aan uw woning. Door de robuuste planken straalt de tafel een stoere look uit en is makkelijk te combineren met andere interieurstijlen. Dat is nog een reden om de oud eiken tafel aan te schaffen! Heeft u vragen over onze producten, zoals de oud eiken tafel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.