Royalz Fusion
Image default
Bedrijven

Last van je spieren na een work-out?

Wanneer je eenmaal in het ritme zit, dan wil je naar de sportschool blijven gaan. Kosten wat kost. Zeker als je de sport serieus neemt wil je geen enkele trainingsdag missen. Een avondje missen door een verjaardag of iets dergelijks is nog niet zo erg, maar wat als je voor een langere periode niet kan gaan? Dat laatste kan het gevolg zijn van een blessure of overbelasting. Op het moment dat jij intensief hebt gesport hebben je spieren rust nodig. Deze rust vertaald zich meestal in slaap. Wanneer de spieren niet voldoende rust krijgen, dan kan het voorkomen dat je last gaat krijgen. Deze last kan in sommige gevallen leiden tot een blessure en dat is het laatste dat je wil!

 

Massage apparaat voor sneller herstel

Er is niets vervelender dan last hebben van je spieren. Het gevoel hebben dat je de komende week niet meer kan gaan sporten is niet prettig. Oorzaak van deze pijn kan slaap te kort zijn. Tijdens je slaap herstellen je spieren. Slaap je te weinig, dan herstellen je spieren waarschijnlijk ook niet goed. Gelukkig zijn er anno 2020 allerlei apparaten die je hierbij kunnen helpen. Een fitgun, oftewel een massage apparaat, versneld het herstel proces van je spieren. Het apparaat bootst als het ware een sportmassage na. Door de kloppende en trillende bewegingen die het apparaat maakt versoepeld het spierweefsel. Ook kneedt het vastzittende knoppen en spanningen los. Een massage apparaat is zowel geschikt als warming-up voordat je gaat sporten en een cooling-down of herstel nadat je hebt gesport. Buiten alle bekende voordelen verbeterd een massage apparaat de bloedsomloop in je lichaam.  

 

 

De fitgun uitgelegd

Het massage pistool is eenvoudig te gebruiken door het high-tech touchscreen dat er in zit verwerkt. Door de ingebouwde ventilator wordt het pistool ook nooit te warm. Da batterij die er in zit kan 4 tot 5 uur mee voordat deze weer moet worden opgeladen. Eenmaal leeg is deze binnen 1 tot 2 uur weer vol. Een massage apparaat is geschikt voor eenieder die het belangrijk vind om gezond en geheel blessurevrij te sporten.