Royalz Fusion
Image default
Bedrijven

Op werkvakantie?

Heerlijk op vakantie gaan en het liefst zo vaak mogelijk, wie wil dat nou niet? Of het nu een zon vakantie is of dat je liever de latten onderbindt en de sneeuw opzoekt, het is iets waar we allemaal met veel plezier naar uitkijken. Vakanties zijn alleen vaak niet goedkoop en als je dan wat vaker in het jaar zou willen gaan of voor een langere periode, dan is dit voor heel veel mensen gewoonweg onbereikbaar. Je moet het maar net kunnen permitteren.

Maar wat is een werkvakantie dan?

Iets wat dan zeer de moeite waard is om te overwegen is een werkvakantie. Dit is een normale vakantie, met accommodatie en alle andere toeters en bellen, maar een deel van de vakantie ben je ook aan het werk. En om dat je natuurlijk niet 24/7 aan het werk zal zijn, blijft er meer dan genoeg tijd over om ook echt vakantie te vieren en te genieten van het nieuwe land en de omgeving waar je dan bent. Een geweldige bijkomstigheid is dat je ook direct heel veel mensen leert kennen, tips krijgt van wat er allemaal te doen is en waar je echt geweest moet zijn.

Een goed doel

Mocht het je nou niet om het geld gaan, maar vind je het leuk om iets te doen tijdens je vakantie, productief te zijn of misschien zelfs wel een verschil te maken op de plek waar je naartoe gaat? Dan zijn er vele mogelijkheden om als vrijwilliger een werkvakantie te doen. Dat is dan een avontuurlijk reis, wellicht naar een ver land waar je daadwerkelijk een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van een stad, een land en/of de lokale bevolking. Hoe mooi is dat!

https://hofdebrulle.nl/werkvakantie/