Royalz Fusion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Time management cursus: De grootste voordelen op een rij!

 

Tijd is schaars & tijd is geld…

Tijd is niet alleen schaars, maar tijd is ook geld. Dat geldt zeker voor zelfstandig ondernemers, bedrijfsleiders en werknemers die een managementfunctie hebben. Hierom hebben veel mensen met een eigen bedrijf baat bij een time management cursus op maat. Zonder een goed doordachte tijdsindeling loop je als ondernemer al snel vast. Misschien lukt het je nog wel om het belangrijkste werk te doen, maar er blijven veel zaken liggen en ook kansen op groei blijven onbenut. Je hebt als ondernemer bij regelmatige tijdnood al snel het idee dat je weinig efficiënt te werk gaat. Daarbij zorgt het gegeven dat ook jouw privéleven onder je werk leidt of gaat leiden, voor een extra portie stress.

Kan jij je in deze typeringen vinden, dan wordt het tijd dat je een professionele time management cursus gaat volgen om slimmer om te gaan met tijdsbeperkingen.

Wat heeft het volgen van een time management cursus jou te bieden

Wie ervoor kiest om een time management cursus te volgen, doorloopt stapsgewijs een bewustwordingsproces dat leidt tot inzicht hoe tijd werkt en hoe je de jou beschikbare tijd zo optimaal mogelijk kunt benutten:

 

  1. Eerst wordt de huidige situatie in kaart gebracht.

 

  1. Daarna wordt er gekeken waar er knelpunten en problemen zitten die ervoor zorgen dat taken blijven liggen. 

 

  1. Je krijgt uitleg over hoe burn-outs tot stand komen en hoe je deze kunt voorkomen. Verder leer je om meer energie uit je werk te halen door nieuw gedrag aan te leren. 

 

  1. De cursusleiders voorzien je van handige tips en trucs om de vinger aan de pols te houden als het op tijdsbesteding en planning aankomt. 

 

  1. Je leert tijdens de time management cursus direct hoe je de dag erna kunt starten met een andere en meer efficiënte dagindeling.

Meer plezier in je werk en dagelijkse leven

Het doorlopen van een time management traject geeft je inzicht in wie je bent en leert je nieuw gedrag aan. Bekijk nu de opties die zij te bieden hebben en laat je door onze ervarenheid helpen. Bezoek de website voor meer informatie en boek direct een cursus om als ondernemer meer uit je bedrijf te halen!