Royalz Fusion
Image default
Beauty en verzorging

Een wimperlifting in Utrecht laten je ogen weer stralen

Heb je niet zulke lange wimpers of houd je er niet van om elke ochtend make-up op te doen maar wil je er wel goed uit zien, dan is een wimperlifting Utrecht iets voor jou. Wimperlifting Utrecht is tegenwoordig een hele populaire en makkelijke oplossing om je ogen een extra beetje flare te geven. De procedure is niet duur en blijft zeker een paar maanden in werking. Wat je dus krijgt voor de prijs is dus zeker aantrekkelijk aangezien geen een mascara je dit resultaat zou geven. 

De procedure

De wimperlifting Utrecht is een hele simpele procedure met een verrassend goed resultaat. De wimpers worden als het ware permanent gekruld. Tijdens de wimperlifting in Utrecht krullen ze je wimpers waarna ze een dun laagje coating aanbrengen. Door dit laagje coating blijft de krul zeker acht tot twaalf weken zitten in je wimpers. Het is een veilige en meest natuurlijke manier om je wimpers te liften. En daarnaast maakt het ook niet uit welke lengte jouw wimper hebben, kort of lang, alle soorten zijn voor deze behandeling geschikt. Daarnaast kun je de coating ook nog een upgrade geven door en een kleur eraan te laten toevoegen. Hierdoor worden zou wimpers niet alleen maar gelift maar ook nog is gekleurd. Het zal lijken alsof je wimpers natuurlijk langer en dikker zijn. Jouw ogen zouden meteen bij iedereen opvallen.

De werking

De wimperlifting in Utrecht zorgt er dus voor dat je wimpers worden gekruld. Maar wat voor een effect heeft dat nou eigenlijk? Door deze wimperlift lijken je wimpers een stuk langer omdat je nu meer van ze ziet. Hierdoor krijg je ook meer sprekende ogen. Je wimperkruller en nepwimpers zullen hierna ook zeker niet meer nodig zijn.