Royalz Fusion
Image default
Gezondheid

Waarom de rollators van Rollz de beste rollators zijn

Een rollator is echt ideaal als lopen niet meer helemaal op eigen kracht gaat, een rollator zorgt er namelijk voor dat je geholpen op de punten waar je hulp nodig hebt. Een rollator kan je namelijk helpen bij het hanteren van een goede loophouding, een goede loophouding zorgt ervoor dat het lopen geen pijn gaat doen aan bijvoorbeeld de onderrug. Rollz is heel lang bezig geweest met het ontwikkelen van de beste rollators, dit hebben ze dan ook samen gedaan met specialisten om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende rollators van Rollz.

Rollz Flex

De Rollz Flex is de beste rollator om boodschappen mee te doen, het is namelijk een kleine en wendbare rollator die dus erg makkelijk te besturen is. Het grote voordeel van deze rollator is ook dat er een boodschappentas op zit, je hoeft dus geen extra boodschappentas mee te nemen als je boodschappen gaat doen. 

Rollz Motion (Performance)

Wanneer je ervan houdt om lange stukken te lopen is de Rollz Motion echt een rollator voor jou, met deze rollator is het namelijk mogelijk om onderweg ook uit te rusten. Bij de Rollz Motion is het namelijk mogelijk om hem om te bouwen tot rolstoel, je kunt dus verder worden geduwd en toch genieten van de wandeling. Een variant op de Rollz Motion is de Rollz Motion Performance, deze rollator heeft banden die gevuld zijn met lucht. Het is hierdoor mogelijk om wandelingen door het bos te maken zonder dat je er last van hebt. Door de banden die gevuld zijn met lucht kom je namelijk makkelijk over alle kuilen en hobbels heen, je wordt dus niet weerhouden om die heerlijke boswandelingen niet meer te maken wanneer je kiest voor de Rollz Motion Performance.