Royalz Fusion
Image default
Mode en Kleding

Waarom een voorgevormde bh populair is

Waarom een voorgevormde bh populair is

Bh’s, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een push up bh, balconette of sport bh. Steeds vaker zien we dat er gekozen wordt voor een voorgevormde bh. Niet alleen omdat het een stuk fijner zit, maar ook omdat het een aantal praktische voordelen heeft wanneer jij bepaalde kleding draagt. Omdat er tal van verschillende varianten zijn, is het dus best een uitdaging om een geschikte bh te kunnen vinden. Het is vaak een kwestie van proberen en je zult merken dat je dan vanzelf een bepaalde voorkeur hebt. Toch blijft de voorgevormde bh onverminderd populair. De reden waarom dit zo populair is, gaan we je verder toelichting in onderstaande artikel. 

De pasvorm is een stuk fijner

Veel vrouwen die een voorgevormde bh dragen, die willen nooit meer iets anders. Dit geldt niet alleen voor hun normale bh, maar ook een sport bh. Een voorgevormde sport bh zorgt namelijk vaak voor net een stukje extra comfort, waardoor de meeste vrouwen net dat stukje extra prestatie kunnen leveren, wat ze zonder een sport bh met vulling vaak net niet kunnen. Dus heb jij nu nog geen voorgevormde bh, dan is het zeker de overweging waard om je er eens verder in te verdiepen. Je zult namelijk merken, dat wanneer jij één maal een bh hebt gedragen met voorgevormde cups, je dit comfort zo aanspreek, dat je eerst volgende bh er zeker eentje wordt met een voorgevormde cups.

Geen naden

Doordat een voorgevormde bh is voorzien van cups aan de binnenkant, zullen er geen naden aanwezig zijn. Naden aan de binnenkant van een bh worden vaak als vervelend ervaren, omdat ze kunnen zorgen voor irritatie. Vooral wanneer het wat warmer weer is, zullen de naden wat sneller tegen je huid aan schuren. Dit in combinatie met eventueel transpireren zorgt ervoor dat je huid geïrriteerd kan raken. Daarnaast heeft een bh met cups ook een mooiere vorm, waardoor het ook aan de buitenkant een stuk mooier en vooral natuurlijker oogt. 

 

De eerste voorgevormde bh’s, dat was de prothese bh. Juist omdat deze bh geen naden mocht bevatten omdat het kon zorgen voor irritatie, werd deze bh ook onder andere vrouwen ontzettend populair. Vanaf dat moment hebben ook andere aanbieders besloten een voorgevormde bh op de markt te brengen en met succes! Deze bh is niet meer weg te denken uit een groot deel van de lingeriewinkels.