Royalz Fusion
Image default
Mode en Kleding

Waarom zijn Crocs zo gehaat?

Crocs behoren tot de meest splitsende schoenen die tot nu toe verkrijgbaar zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen Crocs dames en Crocs voor heren, leeftijden en gelegenheden, maar dat betekent niet dat ze voor iedereen geschikt zijn. Dit soort schoenen bestaat al meer dan tien jaar, en ze zorgen nog steeds voor de nodige krantenkoppen.

Crocs staan bekend om hun comfort, maar het is hun stijl die in de loop der jaren voor veel problemen heeft gezorgd.

Wat zijn Crocs?
Crocs zijn een uniek merk schoenen dat in eerste instantie begon als schuimklompen. In de loop der jaren zijn ze echter vertakt en hebben ze verschillende stijlen gecreëerd. Het eerste paar Crocs werd geproduceerd in 2002 en ze werden in eerste instantie gemaakt als bootschoenen, omdat ze zo licht en makkelijk te dragen zijn. Deze schoenen zijn ook waterdicht.

Vanaf het begin van hun reis zijn Crocs altijd een populair schoenmerk geweest. Tijdens de eerste onthulling in 2002 verkocht Crocs al hun schoenen uit. Tot op heden heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 300 miljoen paar schoenen verkocht.

Er zijn nu verschillende soorten Croc-schoenen verkrijgbaar, variërend van sandalen, slippers, slip-on schoenen en zelfs naaldhakken, maar het is hun klassieke klompontwerp dat iconisch is. Het is iconisch voor zowel goede als slechte redenen, omdat mensen van Crocs houden of ze haten.

Crocs zijn zeer verdeeldheid zaaiende schoenen, en het is waarschijnlijk dat je veel hebt gehoord van mensen die ze haten. Er zijn talloze blogs en forums online die vol staan met mensen die hun haat voor dit soort schoenen uiten. Maar hoe kan een simpel paar schoenen zoveel leed veroorzaken?

De grootste reden waarom mensen Crocs lijken te haten is het feit dat ze lelijk zijn. Of je nu van ze houdt of ze haat, het valt niet te ontkennen dat Crocs een uniek ontwerp hebben dat niet conventioneel aantrekkelijk is.