Royalz Fusion
Image default
Mode en Kleding

Wanneer draag je een schoudertas?

Wanneer draag je een schoudertas? 

Tassen, er zijn vele vrouwen die er maar niet genoeg van kunnen hebben. Eigenlijk is dat ook nog helemaal zo gek nog niet, want zie jij je al uitgaan met bijvoorbeeld een rugzak op je rug? Is niet heel erg makkelijk tijdens het dansen. Ook vinden veel vrouwen het belangrijk dat niet alleen de tas matcht bij hetgeen je gaat doen, maar ook bij de kleding die je daarbij draagt. Voor welke gelegenheid zou je kiezen voor een schoudertas? Deze blog vertelt je meer over wanneer je een schoudertas het best kan gebruiken. 

De schoudertas

Een schoudertas draag je, zoals de naam je al doet vermoeden, aan je schouder. Schoudertassen zijn allemaal in verschillende maten te krijgen. Een schoudertas kan je dragen bij casual gelegenheden. Door de verschillende formaten kan je voor elke gelegenheid wel een geschikte schoudertas vinden.

Hoe groot de schoudertas moet zijn is sterk afhankelijk van de spullen die je mee wil gaan nemen in je schoudertas. Zo kan je in een klein schoudertasje natuurlijk lang niet zoveel meenemen als in een grotere cowboysbag schoudertas.

 

Shoppen met een schoudertas

Als je wil gaan shoppen dan is het verstandig om een grote schoudertas mee te nemen. Mocht je iets leuks tegenkomen en je neemt het mee, dan kan je dit in je schoudertas meenemen. Dit is ook nog eens milieubewust, want je hoeft niet te kiezen voor een plastic tas die als je thuis bent weer bij het afval zal belanden. 

Een schoudertas voor alle dagelijkse bezigheden

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat een schoudertas voor heel veel verschillende dagelijkse bezigheden gebruikt kan worden. Zo zou je hem kunnen gebruiken als schooltas, boodschappentas, handtas, sporttas of werktas. Iedere vrouw zou dan ook in ieder geval minimaal een schoudertas in de kast moeten hebben. 

Welke duurzame schoudertas zou je kunnen kiezen?

Als je een tas wil gaan kopen en je wil er wat langer van kunnen genieten, dan is de keuze voor een duurzame tas een hele goede keuze. Neem dan eens een kijkje in de collectie van micmacbags. Deze tassen worden gemaakt van leer.

 

De productie van deze tassen worden in de meest ideale omstandigheden gemaakt. Dit gebeurt in India. De collectie die zijn hebben is heel veelzijdig, daarom is het zeker dat er voor iedere vrouw wel een geschikte schoudertas te vinden is. Van groot naar klein, de keus in deze collectie is ruim.