Royalz Fusion
Image default
Woning en Tuin

Deur open flipperen

Deur open flipperen is een techniek dat criminelen en slotenmakers gebruiken om een deur open te maken. Wanneer de deur niet op slot is gedraaid is het mogelijk om de deur binnen een paar seconden open te flipperen en daarom raden slotenmakers in Den Haag bewoners aan om de deur altijd op slot te doen.

Het is niet erg wanneer slotenmaker Den Haag de deur open flippert want dit doen ze om bewoners te helpen die buitengesloten zijn. Wanneer een crimineel het doet echter is het een heel ander verhaal want hun doen het om woningen leeg te halen. Veel van de inbraken gebeurt dan ook bij woningen waarvan de deur niet op slot is gedraaid. Dit maakt de woning tot heel makkelijk doelwit en hier maken criminelen gebruik van.

Het is dan ook zeker verstandig om de deur altijd op slot te doen ook al ga je maar heel even het huis uit. Wanneer de deur op slot zit is het niet meer mogelijk voor inbrekers om de deur open te flipperen wat het hun dus heel moeilijk maakt. Je kunt ook nog een slotenmaker Den Haag inhuren voor het monteren van extra sloten om het zo criminelen onmogelijk te maken om in te breken.

slotenmaker-denhaag.nl/

slotenmakerdenhaag.nl/