Royalz Fusion
Image default
Woning en Tuin

Interieur op maat

Wij van interieurontwerp Deurne richten uw huis of bedrijf naar uw smaak en wensen in. Wij zijn gericht op de zakelijke en particuliere markt. Interieur ontwerpen is onze passie en wij zijn pas content wanneer u het ook bent. Samen met u in het eerste gesprek kijken wij naar uw wensen, heeft u een lievelingskleur of al idee? Super, dan zetten wij dit om. Heeft u echt nog helemaal geen idee? Dat kan natuurlijk ook, dan gaan we aan de slag met moodboards. We zullen met verschillende ontwerpen komen en deze zijn natuurlijk ook te combineren. Het uiteindelijke plan wordt zo uitgewerkt dat u zelf aan de slag kan gaan.

Laat het over aan de professionals

U schrok van de laatste zin? Geen probleem, natuurlijk is er ook een mogelijkheid om ons het plan te laten uitvoeren. Wij beschikken over verschillende contacten die allerlei taken kunnen overnemen, dit organiseren wij graag voor u. Het voordeel aan een samenwerking is dat wij ook verschillende kortingen krijgen, hier profiteert u dan ook van. U bent toe aan verandering en ziet een samenwerking zitten? Neem contact met ons op en wij komen graag op de koffie en bekijken de mogelijkheden van de ruimtes. Wilt u eerst een indruk van ons krijgen? Kijk dan op onze sociale mediakanalen.

Geen tijd of ver weg

U woont niet in de omgeving van Deurne, u zit in het buitenland of u heeft gewoonweg geen tijd? Online-interieuradvies is ook een optie! U stuurt ons een mail met alle vragen die u heeft, u sluit ook foto’s van de ruimte bij en een plattegrond is ook zeer handig. Wij bekijken de vragen, gaan op onderzoek uit en melden ons weer bij u wanneer we een idee hebben uitgewerkt. Voor een vrijblijvende offerte op maat klikt onder het kopje contacten op de button. We hopen onze professionele blik, op uw interieur te mogen komen werpen.