Royalz Fusion
Image default
Beauty en verzorging

Een geweldige haar weave voor jou

Wil je langer of een vollere bos haar? Dan is een haar weave de oplossing voor jou. Bij Hairweave Company gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten werken ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een haar weave. Deze salon heeft al jarenlang ervaring met het plaatsten van haar weaves. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke techniek waardoor je haar minder snel beschadigd. De experts van deze salon zorgen ervoor dat de haar weave perfect mengt met je eigen haar. Hierdoor zul je de haar weave niet zien zitten.

Een haar weave is ambachtelijk werk

Een haar weave plaatsen is ambachtelijk werk. De weave wordt op een weefgetouw op maat gemaakt voor jouw hoofd. Zo wordt de kleur ook perfect gematcht met je eigen haarkleur. Dit zorgt voor een mooie mengeling van het haar. De specialisten in deze salon werken met een bijzondere soort rubber van de Ficus Elastica boom. Het rubber gebruiken ze bij haaropvulling en haarverlening. De specialisten vinden het belangrijk dat jouw haar niet beschadigd wordt, daarom gebruiken ze deze rubber omdat deze heel elastisch is en goed mee veert. Je zult dan niet je haar beschadigen als je het borstelt. De weave wordt van oor tot oor net onder de kruin bevestigd aan veel haar, hierdoor wordt de draagkracht verdeeld en kan de haar weave makkelijk gedragen worden. De haar weave kun je perfect borstelen en stijlen zonder je haar te beschadigen.

Neem contact op met de salon

Ben je geënthousiasmeerd door deze informatie over de haar weave? Neem dan contact op met Hair Company. De salons zijn gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten. Alle contact gegevens kun je terug vinden op de website van de salon. Daarnaast kun je ook meer informatie aanvragen, de salon zal u verder helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor het zetten van een haar weave. Dit kan je doen met de gegevens van desbetreffende salon.