Royalz Fusion
Image default
Beauty en verzorging

Niacinamide gebruiken met vitamine C

Vitamine C en niacinamide zijn twee huidverzorgende ingrediënten waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. Ze zijn zacht, hydraterend en voedend, maar er is nog meer goed nieuws. Wanneer deze twee ingrediënten worden gecombineerd, kan een zeer effectieve anti-aging huidverzorgingsroutine worden gecreëerd. (Dit betekent dat de vele voordelen van vitamine C en niacinamide voor de huid elkaar aanvullen en een krachtige combinatie vormen).

Algemene regel: vitamine C + niacinamide. Niacinamide is op zichzelf een krachtig ingrediënt, met bewezen voordelen bij de aanpak van meer dan twee dozijn cosmetische huidverzorgingsproblemen, waaronder pigmentatieproblemen. Het gebruik van een vitamine C of Niacinamide serum zal dus helpen. Beide zijn op waterbasis en dringen snel en gemakkelijk in de huid. Maar wat als je zowel de textuur als de teint wilt verbeteren? Het antwoord is eenvoudig: u kunt beide ingrediënten samen gebruiken en twee keer zoveel voordeel behalen.

Ja, je kunt – en moet – niacinamide en vitamine C samen gebruiken. Niacinamide is de hele naam voor vitamine B3, die van alles doet, van het verbeteren van de elasticiteit van je huid tot het helpen verkleinen van vergrote poriën, dus het is een populair ingrediënt in allerlei huidverzorgingsproducten. Vitamine C is minder agressief dan retinol (een krachtigere vorm van vitamine A die irritatie kan veroorzaken), waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid. Beide zijn antioxidanten die de huid ten goede komen door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren die bijdragen aan tekenen van veroudering.

Als je huid er een beetje dof uitziet, is de kans groot dat ze een oppepper kan gebruiken. De gezondheid van onze huid hangt immers af van wat we consumeren en hoe we onszelf behandelen, zowel van binnen als van buiten. Door de juiste huidverzorgingsgewoonten aan te nemen en de juiste producten in je routine te verwerken, doe je al je best voor een gezond uitziende huid. Maar als je jezelf een extra boost wilt geven, denk dan eens aan het toevoegen van een aantal krachtige korean skincare serums, zoals COSRX vitamine C of niacinamide.

Of u dit serum nu aanbrengt na de reiniging of voor uw vochtinbrengende crème, het helpt pigmentvlekken te vervagen, de huid er stralender uit te laten zien en u een mooie, gezonde gloed te geven.

https://www.kocosmo.nl/