Royalz Fusion
Image default
Beauty en verzorging

Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha sieraden

De Buddha to Buddha sieraden zijn tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. De oprichter Batul Loomans schetste in 1997 op het Goa strand in India een armband. Deze armband stond symbool voor kracht en soliditeit. Uiteindelijk via een lokale zilversmid is het gelukt om de armband te produceren. Het allereerste Buddha to Buddha sieraad was hiermee een feit! Een natuurlijke en gemoedelijke manier van leven, dat is waar Buddha to Buddha zich op focust.

Kwaliteit zilveren sieraden

De sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en van de beste kwaliteit zilver. Hierdoor hebben deze sieraden een zeer lange levensduur. Het aanschaffen van een mooie Buddha to Buddha sieraad is dus een hele goede keuze. Alle sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver. Soms worden ze gecombineerd met edelstenen en leer. 

Sieradencollectie

Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en uiteindelijk met veel liefde gemaakt in het mooie Bali. Het eerste ontworpen item was een armband. Hier staat Buddha to Buddha dan ook vooral om bekend. In de afgelopen jaren zijn hier veel mooie items bijgekomen, denk aan: oorbellen, ringen en kettingen. Kenmerken aan de sieraden zijn de sluitingen met extra stevige sloten voor een stoere look. Buddha to Buddha is een authentiek merk. Veel bekende mensen dragen dit merk, bijvoorbeeld Doutzen Kroes, Marco Borsato en Snoop Dogg. Niet alleen volwassenen dragen dit merk want sinds 2008 is er ook een Buddha to Buddha junior collectie. Door de stoere uitstraling van de sieraden, is dit sieradenmerk ook zeer geschikt voor mannen. Wat ook leuk is dat elk ontworpen sieraad een naam krijgt van een medewerker. Het eerste sieraad is naar Batul vernoemd, de oprichter van het merk. 

 

Regelamatig komt er een nieuwe collectie uit. Heb jij zelf al een item van Buddha to Buddha? 

https://www.trendjuwelier.nl/buddha-to-buddha-sieraden/