Royalz Fusion
Image default
Beauty en verzorging

Geef kraaienpootjes geen kans: botox tot uw dienst

Huidproblemen en schoonheid probleempjes zijn er in overvloed: hoe ouder we worden, hoe meer er bijkomen. Dat is een feit. Gelukkig zijn er vandaag de dag veel manieren om die ouderdom probleempjes te bestrijden. Zo was er lange tijd niets te doen tegen die irritante, vervelende kraaienpootjes in de hoeken van de ogen. Vandaag de dag kunt u kraaienpootjes met botox laten weghalen. Als u in Blaricum woont of de directe omgeving ervan, bent u van harte uitgenodigd eens bij kliniek de Medici binnen te stappen. Hier leert u alles over het bestrijden van kraaienpootjes met botox en vele andere schoonheidsbehandelingen. U bent tot niets verplicht: het eerste consult is namelijk altijd gratis. De kliniek maakt onder meer gebruik van injectables (inspuit middeltjes) als botox, maar ook van verschillende peelings. De patiënten worden zorgvuldig begeleidend en krijgen passend advies op al hun vragen.

Van kraaienpoot tot vriendelijke lachrimpel

Van kraaienpootjes worden de meeste mensen niet blij. Integendeel, er zijn genoeg mensen die ervan af willen. U kunt kraaienpootjes met botox tot lachrimpels reduceren. Dat doet u bij kliniek de Medici in de omgeving van Blaricum. Hier staan de professionals klaar om u bij te staan in uw wensen, wat die wensen ook mogen zijn. U stapt binnen met een probleem, maar gaat weer naar buiten met een lach op uw gezicht. Middeltjes als botox, Profhilo en fillers herstellen het volume van uw gezicht en de elasticiteit van de huid. Peelers geven uw huid een korte en prettige boost: ideaal voor als u zich voor een speciale gelegenheid mooi wil maken.

De kracht van botox

Botox is de meest bekende van alle injectables. U kunt kraaienpootjes wegwerken met botox, maar ook andere fijne lijntjes en rimpels in het voorhoofd. Botox hecht zich vast, zorgt ervoor dat de huid strakker op de spieren aansluit en voorkomt dat deze gaat hangen. De rimpels zelf zijn eigenlijk de huid die nog strak is, terwijl de plooien ertussen juist losse huid zijn.

https://kliniekdemedici.nl/