Royalz Fusion
Image default
Dienstverlening

Online urenlijst

Een urenlijst is een handige input voor jouw urenregistratie. Op zo’n urenlijst houdt een personeelslid zijn uren bij, vaak gelinkt aan een taak, project of klant. Het bijhouden van de gewerkte uren via een urenlijst maakt inzichtelijk hoeveel tijd je aan jouw werk besteedt. Dit maakt het uitzenden van loonstroken en facturen en stuk accurater en transparanter. Ben jij opzoek naar een handig systeem? Dan heeft Keeping misschien hét online urenlijst programma voor jou! Dankzij de online omgeving zijn urenlijsten altijd online beschikbaar voor jou en jouw personeel.

Waarom online urenlijsten?

Een populaire manier om urenregistratie bij te houden is in Microsoft Excel. Excel is voor veel mensen gebruiksvriendelijk en behoort tot het standaard Office pakket. Echter is het nadeel dat deze urenlijsten niet online beschikbaar zijn. Dit maakt Keeping juist zo handig; alle online urenlijsten zijn altijd en overal beschikbaar. Ideaal voor persoon dat op locatie bij de klant werkt. Maar ook handig voor jou als werkgever, omdat je altijd en overal inzicht hebt in up to date kosten en tijdbesteding. Online urenlijsten zorgen voor meer inzicht in jouw urenregistratie.

Online urenlijst Keeping

In Keeping kun je dus altijd en overal online urenlijsten inkijken. Heb jij interesse en ben je benieuwd hoe het bijhouden van een online urenlijst jouw bedrijf kan verbeteren? Vraag dan nu de demo aan en ervaar het gemak van online urenlijsten zelf!

https://keeping.nl/urenlijst