Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

De drie best verkochte smartphones van 2020

De drie best verkochte smartphones van 2020

 

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Kinderen, pubers, volwassenen en zelfs hoogbejaarden hebben een moderne telefoon. Omdat in deze tijd vrijwel iedereen een smartphone heeft, zijn er heel veel verschillende merken te vinden. Wat de populairste merken zijn verschilt jaarlijks. Maar van welk merk waren de meest verkochte smartphones in 2020?

 

 IPhone

Vorig jaar werden voornamelijk Iphones verkocht. Met stip op nummer één staat de Iphone 11. Dat was de meest verkochte smartphone van 2020. In het eerste half jaar van 2020 was de smartphone al ruim 27.7 miljoen keer verkocht. De telefoon is geschikt voor de mainstream gebruiken. Die kan de telefoon inclusief één van de bijbehorende iphone hoesjes aanschaffen voor ongeveer 683 euro.

 

Redmi

De Redmi behoort tot de populairste smartphones van 2020. In het voorgaande jaar waren vier van de tien meest verkochte smartphones een Redmi. Na de Iphone en Samsung Galaxy staat de Redmi Note 8 in de top drie smartphones van 2020.

 

Samsung Galaxy

Na de Iphone staat de Samsung Galaxy A51 op nummer twee in het lijstje van de meest verkochte smartphones van vorig jaar. De smartphone is vooral in de westerse wereld enorm populair. Het staat vooral bekend als één van de grootste concurrent van Apple. Het scherm heeft een inch van 6.5. Het toestel is verkrijgbaar voor zo een 269 euro. Meestal is dat bedrag exclusief accessoires. Gelukkig is een mooi hoesje te koop bij verschillende webshops en winkels.

Jaarlijks kopen mensen van alle generaties een nieuwe smartphone. Vrijwel iedereen heeft er tegenwoordig één. In 2020 behoorde de Iphone, Redmi en Samsung Galaxy tot de meest verkochte smartphones van dat jaar. Ook de vraag naar de bijbehorende accessoires blijft bestaan. Hoesjes Iphone, Redmi en Samsung Galaxy zijn verkrijgbaar in alle soorten modellen.

https://iphonehoesjes.nl/