Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Er is altijd minstens één radiostation dat bij jou past

Er is altijd minstens één radiostation dat bij jou past

Hoor je ook steeds meer vrienden, familie en collega’s praten over hoe heerlijk het is om regelmatig naar de radio te luisteren? Wil je dit ook graag doen maar weet je niet welk radiokanaal het leukst is? Dan helpen wij jou verder door in ieder geval één van de populairste radiozenders op een rijtje te zetten. Daar zal ongetwijfeld één tussen zitten die ook jij voortaan aan kan zetten.

NPO radio  

NPO heeft meerdere stations waarbij live radio luisteren mogelijk is. Zo heb je: NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5 en NPO Soul & Jazz. Wil je voornamelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws en meeluisteren naar sport gerelateerde onderwerpen? Dan is NPO Radio 1 de zender die je nodig hebt. Ben je meer opzoek naar vrolijke festival muziek? Dan brengt NPO 3FM jou ongetwijfeld in een feeststemming.

SlamFM 

Sinds 1996 voorziet SLAM!FM liefhebbers van EDM-producties, pop en urban van goede muziek. Dit kanaal is vooral in het weekend erg leuk om op te zetten. De mix shows die hier elke vrijdag en zaterdag tussen 19.00 en 6.00 door verschillende DJ’s verzorgd worden, geven jou toch nog een beetje het fijne weekend gevoel.  Perfect voor tijdens de lockdown dus!

FunX 

Als je tussen de 15 en 35 jaar oud bent en voornamelijk houdt van hiphop en R&B, dan is FunX de beste keuze voor jou. Tussen de vele nummers door bespreekt FunX de meest besproken onderwerpen op een interactieve manier met de luisteraars. Op deze manier kan ook jij je stem laten horen. Radio luisteren onlineis nog nooit zo leuk en interessant geweest!

 

Radiozenders zijn er in alle soorten. Afhankelijk van je interesses, is er altijd wel een radiostation te vinden dat het best bij jou past. NPO radio, Slam FM en FunX verschillen erg van elkaar. Daarom is de kans groot dat jouw favoriet daar tussen zit!

http://www.radio-luisteren.nl/