Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Hoe verzorg je je huid

Een gezonde huid is voor iedereen belangrijk en mensen doen er alles aan om een mooie gezonde huid te krijgen. Er komen tegenwoordig verschillende soorten zalfjes aan te pas om de huid gezond te houden, maar wat ook erg goed voor je huid is zijn de juiste groente eten. Iedereen weet wel dat groenten goed voor je zijn, maar er zijn ook een aantal andere producten die goed voor je huid zijn.

Wat niet veel mensen weten is dat chocolade goed is voor je huid en chocola werkt erg goed tegen rimpels. Een aantal uur na het eten van cacao zal de hoeveelheid zuurstof toenemen die het bloed naar je huid vervoert. Erg belangrijk hierbij is dat je wel pure chocolade neemt. Kiest het liefst voor pure chocolade met meer dan 70% cacao. Deze chocola zit vol met flavonoïden en dit zijn erg goed antioxidanten. Het is algemeen bekent dat antioxidanten erg goed voor de huid zijn.

Een ander product wat erg goed voor de huid is, is rode paprika. Hier zit erg veel topvitamins in en ook bevat de rode paprika vitamine B6. Deze vitamines zijn erg goed voor de huid, zoals het verminderen van rimpels en acne. Een ander groot pluspunt is dat de rode paprika maar 30 calorieën telt en daarom erg calorie arm is.

Als laatst is zalm erg goed voor de huid, want in zalm zitten omega 3 vetzuren en die kunnen bijdragen aan een gezonde huid. Er zijn meerdere studies die aantonen dan deze zuren een positief effect hebben op eczeem en allergieën. Ook kunnen deze zuren rimpels te lijf gaan. Hiernaast zit er ook veel vitamine D in zal en dit is ook erg positief voor de huid.

http://www.topvitamins.nl