Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Milieuvriendelijk? Zo doe je dat!

Bent u nu ook al een tijdje bezig met milieuvriendelijk leven? Is het antwoord ja, dan zou ik zeggen ‘Ga zo door’! Ook al lijkt het soms een druppel op een gloeiende plaat, milieuvriendelijk leven helpt echt! Wanneer u hier nog niet zo mee bezig bent zou ik zeggen, snel beginnen! U kunt namelijk heel gemakkelijk goed bezig zijn. In uw dagelijkse leven kunnen heel veel dingen al meehelpen. Ik zal wat kleine voorbeelden geven.

Wanneer u afval hebt, denk er dan aan om deze te scheiden. Zo kan het plastic afval gerecycled worden. Uw oude melkpak wordt dus direct voor iets anders gebruikt, u helpt dus ook direct mee aan een betere wereld.

Denk aan uw water en elektriciteit verbruik. Wanneer u bijvoorbeeld niet op de bovenverdieping bent, zet het licht dan gewoon uit! En douch iets minder lang, dat scheelt u ook geld in uw portemonnee.

Er zijn zoveel verschillende dingen die u kunt doen om beter met de aarde bezig te zijn. En hoe schokkend het ook klinkt, als we dit niet doen kunnen onze kleinkinderen niet meer zo genieten van de aarde zoals wij dat nu doen. We buiten de aarde op dit moment namelijk alleen maar uit.

Er zijn op dit moment overal initiatieven gaande om de aarde te verbeteren. Heeft u wel eens gehoord van greenearth cleaning? Dit is een manier van kleding schoonmaken/stomen die milieuvriendelijk is. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt en uw kleding blijft daarnaast ook langer goed. Dit komt omdat de schadelijke stoffen die normaal in een stomerij worden gebruikt de kleding ook aantasten. U denkt dus uw kleding op te knappen, maar ondertussen gaat de kwaliteit van de kleding ook achteruit. Voor meer informatie over deze manier van stomen en schoonmaken kunt u terecht op stomerij Leidschendam. Zij zijn ook beschikbaar voor zakelijke werkzaamheden.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/