Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Taffe Industriele tafel, Industriele tafels

Voor een design industriële tafel op maat kunt u in het online aanbod van taffe tafels bekijken. Op www.taffe.nl kunt u ons aanbod bekijken. Er is een keuze van verschillende soorten tafels. Van ruig industrieel tot strak vintage. Naast de verschillende soorten stijlen is er ook een ruime keuze van verschillende tafel onderstellen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel met een wagonplanken tafelblad. Bij de in hoogte verstelbare tafelbladen kan er gekozen worden voor een lasergesneden tafelblad of een gietijzeren  onderstel. Ook kan er voor dit model gekozen worden voor een massief eiken tafelblad. Bij het eiken tafelblad kan er gekozen worden tussen licht eiken,  vergrijst eiken of gerookt eiken. Bij alle houten tafelbladen wordt het hout beschermd tegen vocht met stootvaste verf. 

Keuze tafelbladen

Ook is er een ruime keuze tussen verschillende soorten hout en hout behandelings methode. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geborstelde afwerking of voor een geschaafde afwerking. Bij de geborstelde afwerking worden de wagondelen alleen geborsteld waarbij het oude natuurlijke en ruige uiterlijk blijft behouden. Naast het geborstelde tafelblad kan er gekozen worden voor een geschaafd wagonplanken tafelblad. Bij de geschaafde planken zijn de lichtere delen zichtbaar wat een mooi contrast geeft met de donkere delen van het hout. Ook is er een keuze tussen de behandeling hout olie en lak.

Naast de oude tafelbladen is er ook keuze voor eiken tafelbladen. Dit eiken kan geleverd worden in verschillende dikte en kleur tinten. Standaard worden de tafels geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij Ijn de planken tot 25cm breed! Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten. Van zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafels. Vintage design en oude machine onderstellen worden veel gebruikt bij taffe tafels.

Robuuste tafels

Kortom bij taffe is een groot aanbod van verschillende industriele tafels en taflbladen. Geheel op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt on eigen werkplaats. Voor een tafel kunt u het online aanbod bekijken. Naast het online aanbod is kan er ook worden meegedacht voor ander projecten. Voor restaurant indeling of kantoor kunnen er soortgelijke industriele meubels gemaakt worden. 

www.taffe.nl

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl