Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Grondig en aandachtig schoonmaken

Er was nog nooit zoveel aandacht voor handen wassen dan in de huidige coronatijd. Op middelbare scholen worden tafels gereinigd tussen alle lessen door, in horecakeukens worden werkbanken vaker gedesinfecteerd dan ooit tevoren en bij afhaalpunten worden mondkapjes gedragen en pinapparaten gereinigd. De vraag naar schoonmaakproducten is dan ook alleen maar gestegen, maar waar vind je eigenlijk de juiste schoonmaakmiddelen en welke artikelen heb je in dat geval nodig? Werkt een desinfecterend schoonmaakmiddel te allen tijde of zit er verschil in diverse soorten? De experts van groothandel in schoonmaakartikelen Fayon zijn gespecialiseerd in schoonmaak en desinfectie, waardoor je hier verzekerd bent van hoogwaardige schoonmaakartikelen en professioneel advies.

Schoonmaken in de horeca

De horeca mag dan wel gesloten zijn; veel restaurants blijven open voor afhaal. Dit betekent om die reden dat horecakeukens blijven draaien en de dagelijkse schoonmaak van de keuken voortgezet wordt. In cafés, brasseries en restaurants is het dan ook van groot belang dat er met professionele schoonmaakartikelen gewerkt wordt, zoals industriele ontvetter en kwalitatief afwasmiddel. Fayon biedt daarom een ruim assortiment aan middelen voor de schoonmaak van horecakeukens, die allemaal zorgvuldig geselecteerd zijn. Daarnaast is het mogelijk om ecologisch schoon te maken met de milieuvriendelijke productlijn van Fayon. Deze minimaliseert de schade aan het milieu als gevolg van een grondige, noodzakelijke schoonmaak om voedselveiligheid te realiseren. Bekijk dus onder andere het ecologische afwasmiddel of de milieuvriendelijke allesreiniger, die net zo goed schoonmaakt als andere producten voor de schoonmaak van horecakeukens.

Vragen, advies of contact

Heb jij nog prangende vragen over het assortiment van Fayon, zou je geadviseerd willen in de diverse producten die Fayon te bieden heeft of zou je graag contact op willen nemen met één van de experts van Fayon? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website voor meer informatie over het gehele assortiment.

https://fayon.nl/