Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Het gebruik van een bevestigingsmagneet

 

Een vismagneet is best sterk genoeg om zware metalen voorwerpen uit sloten en meren te halen. Het kan wel 300 kilo trekkracht hebben. Waarom zou je het dan niet proberen o op andere manieren te gebruiken?

 

  • Je kan het gebruiken om een deuk uit je auto te halen. Je wikkelt een lapje over de magneet zodat het keen krasjes op je auto laat en gaat dan aan de slag om je auto uit te deuken. Het scheelt je een hoop geld.
  • Als je een bouwvakker bent is het handig om zo een magneet bij je te hebben. Als je metalen spullen laat vallen hoef je alleen de magneet aan een touw te binden en het te laten zakken. Als je metaal aan de magneet geplakt is, trek je de touw gewoon naar boven. Je hoeft dus niet helemaal naar beneden te klimmen.
  • Je hoeft Magnetar vismagneten niet alleen in het water te gebruiken. Je kunt het ook als een metaaldetector gebruiken en in de buurt bij jou kijken of er wat te vinden valt.
  • Je kunt ook voorwerpen eraan hangen. Als het sterk genoeg is om een hele fits uit een meer te trekken dan is het sterk genoeg om zware voorwerpen te dragen.

 

Je kunt vismagneten nog op verschillende manieren gebruiken. Misschien ben je zelf wel op een paar ideetjes gekomen. Vismagneten hoef je dus niet alleen te gebruiken bij magneetvissen. Als je eentje besluit te kopen dan kun je het op allerlei soorten manieren gebruiken.