Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Wat kun je met een bevestigingsmagneet

Bevestigingsmagneten worden gebruikt om voorwerpen magnetisch te bevestigen. Om duidelijker te zijn: als je een lamp aan het plafond wilt hangen, dan is een bevestigingsmagneet het ideaal voorwerp waarmee je dat kan doen.

 

Er zijn verschillende magneten te krijgen die op diverse manieren gebruikt kunnen worden:

  • Je hebt ophang en plafondmagneten: deze gebruik je om voorwerpen aan het plafond te hangen. Ze kunnen gebruikt worden om te etaleren en om promotiemateriaal te hangen. Het is ook handig om gordijnen ermee op te hangen. Plafondmagneten zijn extra sterk. Ze kunnen meerdere keren gebruikt worden, zijn verplaatsbaar en zijn ook nog krasvrij. Ze hebben een anti-slip coating.

 

  • Wandmagneten: ze komen goed van pas als je een schilderij of foto aan de want wilt ophangen. Ze zijn heel stevig en kunnen ook zwaardere voorwerpen, zoals whiteboard, ophangen. Je kunt ze verplaatsen en meerdere malen gebruiken. Ze zijn krasvrij en ook voorzien van een anti-slip coating.

 

 

  • Magneetplaten: deze kunnen gebruikt worden om dak borden en lesborden op daken van auto’s te plaatsen. Het kan dus door rijscholen en taxibedrijven gebruikt worden. Ook zijn ze goed voor speciale evenementen. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen.

 

Deze magneten zullen goed van pas komen om dingen in je huis of kantoor op te hangen. Je hoeft hier dan niet te schroeven, te pluggen of te lijmen. Door magneten te gebruiken win je tijd en maak je geen gaten in je wanden die niet meer weg zullen gaan en altijd bedekt moeten blijven.