Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Kartonnen van de Dozenhal bestellen

Het is een goed idee om kartonnen dozen bij de Dozenhal te bestellen. Waarom? Gewoonweg omdat wij de grootste voorraad aan dozen in heel Nederland hebben! Dat klopt, we hebben ruim 2500 formaten gewoon op voorraad liggen. De kans is vrij groot dat de maat waar jij naar op zoek bent ertussen ligt. Hoe kan je daarachter komen? Simpel. Op onze website is er een zoekfunctie, waarbij je de lengte, breedte en hoogte kunt invullen van de gewenste doos, samen met de hoeveelheid dozen die je graag wilt hebben. Vervolgens kan je zo in onze voorraad zoeken of we de maat die jij nodig hebt hebben! Simpel als dat, wanneer we niet het specifieke formaat hebben die jij nodig hebt, zal onze zoekfunctie dozen presenteren die er in ieder geval in de buurt van komen.

Waarom voor kartonnen dozen van de Dozenhal kiezen?

Waarom zou je voor de kartonnen dozen van de Dozenhal kiezen? Dat is een goede vraag, en het antwoord luidt: omdat wij de beste service in Nederland hebben als het gaat om het bestellen en leveren van dozen. Je vraagt je misschien af, wat gebeurt er nou nadat ik de doos die ik wil heb gevonden in de voorraad? In dat geval kan je meteen verder met bestellen, en is het zelfs mogelijk om de volgende dag de doos al in huis te krijgen! Dat is pas makkelijk, we maken niet voor niets gebruik van eigen transport, zo weten we zeker dat we onze klanten een goede levering kunnen bezorgen. Uit de 10000 pallets van nieuwe en gebruikte dozen wordt de doos naar keuze geselecteerd en verstuurd!

Oude en nieuwe dozen?

Hoorde ik daar nou oude en nieuwe dozen? Waarom zouden we oude dozen verkopen? Voornamelijk omdat het goed is voor het milieu om deze dozen opnieuw te gebruiken. Vaak zijn oude dozen nog in prima staat, maar wil niemand ze omdat ze al een keer gebruikt zijn, en dat terwijl ze vaak even goed zijn als nieuwe dozen! Vandaar dat we ze ook aanbieden voor een lagere prijs, wordt de klant ook blij van.