Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Volg streetdance lessen bij dansschool DD Dance Studio

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Leer streetdance bij DD Dance studio. Deze dansschool in Lelystad biedt streetdance lessen aan jong en oud. Volg streetdance les in Lelystad en leer beste moves en dans met plezier. 

Iedereen is welkom 

Bij deze dansschool worden er lessen gegeven vanaf 2 jaar. Streetdance les in Lelystad kan vanaf 4 jaar. Heeft jouw zoon of dochter goede moves? Laat zijn of haar kwaliteiten dan helemaal tot bloei komen met deze lessen in Lelystad. Er worden verschillende leeftijdsgroepen gehanteerd voor de lessen. Ook zijn er streetdance lessen in Lelystad vanaf 16 jaar. Voor een compleet overzicht aan de lesdagen, kun je terecht op de website van DD Dance studio. 

Theatervoorstelling 

Aan het einde van het jaar wordt een spetterende theatervoorstelling gegeven door alle groepen. Geef een geweldige show met de streetdance lessen. Je kunt jouw zoon of dochter zien stralen en zijn of haar kunsten vol passie zien vertonen. Wil je weten of streetdance  les in Lelystad iets is voor jou of jouw kind(eren)? Vraag dan gratis een proefles aan. 

Wil je meer weten over de lessen, de dansschool en het selectieteam? Neem dan een kijkje op de website van DD Dance studio. Ook kun je altijd telefonisch contact opnemen wanneer je vragen hebt. Leren dansen doe je met plezier en passie bij DD Dance studio.