Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Kazem is dé CoolSculpting specialist van Nederland

Wat is CoolSculpting? 
Liever geen plastische chirurgie? CoolSculpting is non-invasief. U hoeft dus geen stressvolle operatie zoals liposuctie meer te ondergaan. Hoewel de huid vaak slap wordt en gaat hangen na liposuctie, blijft de huid strak na een CoolSculpting behandeling. Dit is te danken aan het feit dat de vetcellen het lichaam geleidelijk verlaten. Vetcellen kristalliseren en verlaten het lichaam op een natuurlijke manier. Uw huid heeft dus de kans om zich goed aan te passen aan de nieuwe vormen van uw lichaam. CoolSculpting is geschikt om vetcellen te bevriezen bij uw buik, love handles, armen, dijen, rug, onderkin, knieën en de binnenkant van uw benen. De techniek kan een oplossing bieden wanneer u talloze diëten geprobeerd heeft maar niet het gewenste resultaat heeft behaald.

Dokter Kazem – de beste behandelaar in Europa 
Kazem Aesthetica biedt CoolSculpting behandelingen aan sinds 2009. Plastisch chirurg Kazem is de meest deskundige en ervaren CoolSculpting behandelaar van Nederland.  Dokter Kazem is daarom de eerste Europese CoolSculpting behandelaar die de Diamond Crystal Award in ontvangst mocht nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u al uw vragen stellen en krijgt u eerlijk en betrouwbaar advies. Het is belangrijk om een realistisch beeld te hebben van de procedure en het eindresultaat. Een coolsculpting behandeling helpt vooral bij het stroomlijnen van het lichaam. Het is dus geen methode om af te vallen of om een afgetraind lichaam te creëren. Aan de hand van 3D foto’s ziet u het verschil voor en na de behandeling.

Wanneer is CoolSculpting ongeschikt?
U komt niet in aanmerking voor de behandeling wanneer u extreem gevoelig bent voor lage temperaturen. Heeft u de ziekte van Raynoud? Dan kan CoolSculpting niet worden toegepast. Daarnaast is de medische behandeling niet geschikt om obesitas te behandelen. Plastisch chirurg Kazem geeft advies over de behandeling die het beste bij uw persoonlijke wensen past. Naast CoolSculpting is plastisch chirurg Kazem ook gespecialiseerd in chirurgische behandelingen als borstvergroting, borstverkleining, borstlift, ooglidcorrectie en  tummy tuck. Daarnaast is hij een specialist op het gebied van huidverjonging met behandelingen als Botox°, Fillers, Fraxel® Laser en Thermage®.

https://www.kazem.nl/