Royalz-fusion

Lekker breakdancen in Enschede

Als je ergens goed kunt breakdancen dan is het wel in Enschede. Deze Twentse stad staat hoog aangeschreven als het gaat om dansscholen. En op de meeste dansscholen wordt er ook breakdance gegeven. De meeste mensen vinden dit een van de leukste dansen. De laatste jaren is de populariteit van deze dans flink toegenomen. Alleen in Nederland is dit de populairste dans. Maar wat staat er nou eigenlijk bij breakdance? Het is een echte straatdans die is ontstaan rond 1980 in de achterstandswijken van New York. Het heeft de hele wereld veroverd en daarom kent bijna iedereen het wel nu! Deze dans kun je zowel alleen als in een groepje doen. De meeste doen het in een groepje. Het gaat er hier eigenlijk om dat je een battle opvoert waarbij er een winnaar uit de strijd komt. Wie de winnaar is bepaalt de jury. Deze kijkt de hele wedstrijd mee naar de moves van beide teams. Ook kun je er prijzen mee winnen als je goed bent. Maar de meeste mensen zijn niet zo goed dat je er prijzen mee kunt winnen. De meeste moeten hiervoor wel een dansles meemaken. Dan kun je pas echt goed worden. Je moet dan echt wel goed weten hoe je deze dans moet doen. Het is ook erg belangrijk dat je veel plezier hebt bij de dansschool. Je moet wel eerst naar de sportschool voordat je goed kunt worden in je sport. Het draait immers op kwaliteit en plezier.

Waar kun je leren breakdancen?

Je kunt door heel Nederland leren breakdancen. In de plaats Enschede kun je dit het beste leren! Hier zijn ervaren docenten die je lesgeven.

Waarom kiezen voor breakdance Enschede?

Breakdancen in Enschede is een van de beste dansscholen in Nederland. Je kunt hier heel veel leren en plezier staat hier centraal en dat merk je ook in Enschede.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/