Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Online door lock down

Nu we met z’n allen al 7 weken lang thuis zitten, zijn ineens andere dingen belangrijk dan vroeger. Waar eerst de dingen die we buiten ons huis deden belangrijk waren, zoals het reizen met het openbaar vervoer, het zien van onze vrienden in het café of het bijwonen van een voetbalwedstrijd, zijn we nu gedwongen vanuit huis dingen te beleven. Daardoor is de rol van technologie steeds groter geworden. Want nu gaat alles online. Artiesten geven hun concerten online, om onze vrienden te spreken moeten we online videobellen en zelfs ons werk gaat vanuit huis online. Het is dus van belang dat onze technologie nu goed is, want ons sociale en professionele leven hangt ervan af.

Want wat nu als je een laptop hebt die het de helft van de tijd niet doet? Een laptop die er minutenlang over doet een pagina te laden. Een laptop die een batterijduur heeft van een half uur en daarna weer aan de stekker moet. Een laptop waarop de webcam het niet doet, waardoor videobellen met je vrienden ineens heel lastig wordt. Dan heb je in deze tijd een groot probleem. Want door het veelvoudige gebruik tegenwoordig lopen die frustraties steeds verder op.

Wanneer je zo’n laptop hebt, wil je eigenlijk meteen een nieuwe. Maar dat gaat lastig, omdat de laptop winkel of dicht is, of speciale regels hanteert. Dan wordt de hulp van een medewerker toch een heel stuk lastiger. Gelukkig kun je een laptop ook heel makkelijk online bestellen. En het fijne is online is de laptop zelf samenstellen. Dan kun je kiezen welke functies er enorm belangrijk zijn op jouw laptop, en welke eigenlijk wel gemist kunnen worden. Dan past je laptop precies bij je en betaal je niet onnodig een grote bak geld voor functies die je helemaal niet gebruikt.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/