Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Op een leuke manier leren dansen bij deze dansschool uit Arnhem

Bent u op zoek naar een dansschool in Arnhem? Dan kunt u er eentje vinden in Dansinstituut Wensink, dé dansschool in Arnhem! Als sinds 1850 zijn we bezig met leerlingen de fijne kneepjes van het dansen te leren, hoewel het destijds erg andere dansen waren dan we tegenwoordig leren. U kunt voor van alles en nog wat bij ons terecht, of u nou met een partner op een stijlvolle manier wil leren dansen, of helemaal alleen los wil gaan uit de heupen. Bij ons kan het allemaal, we bieden een zeer breed scala van mogelijkheden aan onze leerlingen! Ga naar www.dansschoolwensink.nl voor meer informatie.

Danslessen van onze dansschool in Arnhem

Bij ons dansschool in Arnhem is er een breed scala aan danslessen beschikbaar, er zijn zelfs mogelijkheden voor een proefles! Daarnaast geven we les aan verschillende niveaus, van beginner tot gevorderden en ver-gevorderden. Op verschillende dagen van de week zijn er weer verschillende lessen beschikbaar, we hebben lessen die speciaal gemaakt zijn voor kinderen en jongeren, maar ook lessen voor volwassenen van verschillende niveaus. Al onze lessen vinden plaats in de avond, zodat ze niet in de weg gaan zitten van het doordeweekse schema. Voor scholieren geven we vanaf zaterdagavond vanaf 19:00 lessen in stijldansen bijvoorbeeld, qua prijs is dat €135,- voor 15 lessen in totaal, zeer betaalbaar dus.

Jazzdance

Eén van de dansen die bij ons gegeven wordt is jazzdance, ook wel jazzballet genoemd. Met deze dansstijl kan iemand echt zijn gevoel uiten, en alle energie erin kwijtraken. Timing en ritmegevoel zijn vooral erg belangrijk, in de les wordt hier extra aandacht aan besteedt. We streven ernaar om bij ons leerlingen kracht te ontwikkelen, omdat bepaalde bewegingen erg veel van je spieren eisen. Soepelheid is een andere factor die we proberen te verbeteren door bepaalde oefeningen te doen. Door met ons te oefenen en te dansen op de muziek, werkt u tegelijkertijd moeiteloos aan uw conditie en lichaamshouding. Het fijne aan dansen is dat het een sport is die veel mensen ook ontzettend leuk vinden om uit te voeren, het is niet zoals in de sportschool aan je conditie werken.