Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Op zoek naar gitaarles voor beginners?

Wat leuk! Je hebt besloten gitaar te gaan spelen. De gitaar is een prachtig instrument met heel veel mogelijkheden in vorm, klank, stijl en speelwijzen. We zien en horen dagelijks mensen op gitaar spelen en dan lijkt het zo makkelijk. Maar het tegendeel is waar. Gitaarspelen is echt een kwestie van heel veel oefenen. Een enkeling is het gegeven om het zichzelf aan te leren maar het gros van de mensen heeft toch echt les nodig. Dat is tevens de manier om alles in één keer goed aan te leren. Maar er zijn veel meer voordelen van het leren spelen door gitaarles te nemen, die lichten wij graag toe in deze blog.

Gitaarles online, werkt dat?

Misschien heb je het wel eens gezien of gehoord; online gitaarles. Dat lijkt een goede oplossing omdat je het kan doen waar en wanneer je wilt. En het kost geen geld. Maar daarmee hebben we de voordelen wel gehad. De nadelen hebben een veel grotere impact. Mogelijk leer je een foute houding of vingerzetting aan waardoor een grotere kans op blessures en overbelasting ontstaan. Of je hebt een tijdje geen zin om te oefenen. Dan is er niemand die je achter je vodden zit. En het is juist zo belangrijk om dagelijks even wat te oefenen. Dat hoeft niet altijd heel lang te zijn.

De voordelen van echte gitaarles

Wanneer je gitaarles hebt wil je wel een beetje goed voor de dag komen door te laten zien dat je geoefend hebt en vorderingen maakt. Verder leer je op les veel meer dan je online ooit zou kunnen. Je komt in aanraking met verschillende stijlen, je kan samenspelen wat natuurlijk het leukste van alles is, je wordt gemotiveerd en je kan gemakkelijk uitzoeken welke soort gitaar het best bij je past. Alleen maar voordelen. Woon je in de omgeving van Breda dan kan ik je gitaarles Breda aanraden. Ik heb daar vele fijne jaren doorgebracht met gitaarspelen en boven alles heb ik er heel veel geleerd!

https://www.muziekschool.jeroentorrente.nl