Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Thuis witte tanden

Als we naar filmsterren en supermodellen kijken, zien we het perfecte plaatje van de mens. Afgetrainde lichamen, een gebruinde huid en natuurlijk, witte tanden. Maar hoe krijg je witte tanden? Alle tanden bleken kosten de filmsterren veel geld. Zij laten het namelijk regelmatig in de tandartsenpraktijk doen. Maar dit hoeft echter niet per se. Er zijn ook andere manieren om je tanden te bleken, zonder dat dat je een bezoekje aan de tandarts kost. 

  1. Whiteningstrips

Met deze strips kun je je tanden eenvoudig bleken. Deze strips kan je kopen in de drogisterij. In het pakje zitten 2 strips. Eentje is voor je tanden beneden in je gebit en de andere is voor je tanden boven in je gebit. Na gebruik spoel je je mond. Wanneer je klaar bent, kun je het resultaat zien. Dit resultaat zal ongeveer drie of vier maanden zichtbaar blijven. 

  1. Charcoal tandpasta gebruiken

Met charcoal tandpasta zullen je tanden ook wat witter kleuren. Dit lijkt een tegenstelling. Charcoal is namelijk een ingrediënt dat zwart van kleur is. Toch heeft het blekende krachten. De charcoal tandpasta is de goedkoopste optie van dit lijstje. 

  1. Waterstofperoxide 

Waterstofperoxide wordt vaak gebruikt voor het ontsmetten van wonden of het blonderen van haar. Maar dit ingrediënt kan ook perfect gebruikt worden voor het bleken van tanden. Maak een mix van water en waterstofperoxide. Spoel dit in je mond langs je tanden. Dit is je spoeling water. Ook moet je eenmaal per week met zuiveringszout en waterperoxide je tanden poetsen. 

  1. Stoppen met producten

Roken maakt je tanden erg geel of grijzig. Stoppen met roken zal dus zorgen voor mooiere tanden. Stop bijvoorbeeld ook met koffie en rode wijn, deze producten zorgen voor vlekken op de tanden. Ook thee en frisdrank zijn niet erg goed voor de tanden en kun je dus beter niet nemen. 

https://witgebitnederland.nl/