Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

uren voor de spiegel

Vrouwen vinden het uiterlijk vaak heel belangrijk. Ze staan uren voor de spiegel voordat ze een avond uitgaan. Het kost veel tijd om de make-up er perfect uit te laten zien. Zo moet het er niet te overdreven uitzien. Een subtiele make-up is het mooist. Toch duurt het soms wel een uur om deze ‘natuurlijke look’ te creëren. Tegenwoordig is het gebruikelijk om blush op te doen en een contour lijn te zetten. Door schaduw en highlights te benadrukken ziet je gezicht er nog mooier uit. Vaak  proberen vrouwen indruk te maken op mannen met deze make-up. Veel mannen vinden het echter mooier als een vrouw niet te veel make-up op heeft.

Daarnaast kost het veel tijd om het haar in model te krijgen. Vrouwen met krullen hebben vaak last van pluizend haar. Om dit tegen te gaan kunnen ze onder andere een haarolie gebruiken. Deze olie voedt het haar en laat het glanzen. Hierdoor blijven krullen de hele avond mooi. Ook vrouwen met stijl haar kunnen uren voor de spiegel staan. Stijl haar is namelijk snel futloos en vet. Wil je toch veel volume creëren? Gebruik dan een haarmasker en volume shampoo. Deze producten liften je haar zonder dat het zwaar wordt. Veel volume is het resultaat. Veel mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw veel volume in het haar heeft. Verder kun je vet haar tegengaan door een droogshampoo te gebruiken. De beste droogshampoo kun je kopen bij Glamour Your Hair. Droogshampoo is minder schadelijk voor je haar dan normale shampoo.

Je haar weerspiegelt je persoonlijkheid. Hoe wil je overkomen op anderen? Dit geldt ook voor mannen; een man met een baard en een knotje ziet er heel anders uit dan een man met een opgeschoren kapsel. Bedenk dus goed op welke manier jij over wilt komen op anderen en neem het kapsel waar jij je goed bij voelt. 

 

https://glamouryourhair.nl/